Director National Operatiuni

BARNETT McCALL RECRUITMENT SRL

01-02-2007 | EXPIRA LA 07-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

In numele clientului nostru, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de curierat din Romania, cu o puternica retea nationala oferind solutii de curierat rapide, eficiente si de calitate, suntem in cautarea unui Director National Operatiuni.

Principalele obiective ale acestui post sunt:

- Sa coordoneze activitatea operationala si personalul din zona geografica alocata, in termenii desfasurarii activitatilor de preluare, livrare si procesare a expedierilor.
- Sa asigure desfasurarea acestor activitati in limitele standardelor serviciului, costului si calitatii, si sa atinga obiectivele de imbunatatire a activitatii operationale.
- Sa sprijine activitatea de vanzare si de mentinere a clientilor, pentru clientii aflati in atentia departamentului Directorului Comercial, pentru a obtine o crestere profitabila a veniturilor companiei si pentru a imbunatati satisfacerea clientilor.

Responsabilitati:
- Sa raspunda direct de performanta serviciului si de costurile operationale in cadrul unei zone geografice, in limitele obiectivelor si standardelor stabilite.
- Sa imparta raspunderea asupra P&L de zona, asupra atingerii obiectivelor de venituri si costuri, cu departamentul Comercial.
- Sa asigure ca preluarea, livrarea si procesarea expedierilor sint efectuate in conformitate cu standardele de performanta asupra serviciului, calitatii si costurilor, in cadrul zonei geografice alocate.
- Sa asigure implementarea proceselor, regulilor si procedurilor regionale si locale, precum si a altor reglementari externe ce se refera la activitatea operationala desfasurata.
- Sa coordoneze si sa asigure suport operational pentru castigarea de clienti noi si de mentinere a celor existenti aflati in atentia departamentului Comercial, atat prin contact direct cu clientii cat si in colaborare cu departamentul de vanzari.
- Sa asigure implementarea efectiva si desfasurarea proiectelor, programelor si initiativelor regionale si locale, si sa realizeze beneficiile agreeate, in cadrul zonei.
- Sa asigure o directie clara si standarde de performanta echipei, sa recruteze, instruiasca si sa motiveze echipa pentru atingerea standardelor.
- Responsabil de aplicarea politicilor si procedurilor de securitate ale companiei.


CERINTE

- Experienta in elaborarea si aplicarea strategiilor si politicilor organizationale.
- Estimare si raportare bugete, venituri si cheltuieli.
- Experienta coordonare, organizare, motivare, recrutare si evaluare personal.
- Studii superioare finalizate (avantaj domeniu economic).
- Excelente abilitati de comunicare in limba engleza si de operare PC.
- Matur, analitic, dinamic, bun organizator.


BENEFICII OFERITE

- Oportunitatea de a activa intr-o echipa de profesionisti, intr-un mediu dinamic pe o piata competitiva, sustinut de un pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Recruitment company offering realistic and professional services to local and international clients.