DIRECTOR MAGAZIN

CAMAIEU MODA ROMANIA

26-06-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Indrumă şi animă echipa pentru a dezvolta performanţele magazinului. Recrută, însoţeste şi face să evolueze fiecare dintre colaboratori.

Responsabilităţi :

Manager pe teren, animaţi într-un spirit dinamic o echipă de (5 la 10 persoane) pentru a dezvolta performanţele magazinului. Motivaţi, însoţiţi si faceţi să evolueze toţi colaboratorii, pe baza competenţelor fiecăruia. Puneţi în valoare colecţiile, în concordanţă cu politica de merchandising. Pasionat(ă) de modă, un/o adevarată comerciantă, leadershipul de care daţi dovadă este un motor pentru întreaga echipă pentru a vă urma.


CERINTE

Experienţa :


Experienţa în management operaţional, în pret-a-porter sau în distribuţie, este indispensabilă, cât şi experienţa solidă intr-un centru de profil.

Atuurile :


Gustul performanţei, satisfacerea clienţilor şi munca în echipă sunt principalele motoare ale activităţii.


BENEFICII OFERITE

Bonus:
Procentual din cifra de afaceri lunara

Integrarea :
La sfârşitul unei perioade de training într-unul dintre magazinele "şcoală", veţi dispune de toate resursele pentru a duce la îndeplinire cu succes misiunile încredinţate.


DESCRIEREA FIRMEI

Camaieu crează, produce şi vinde propriile colecţii, la cel mai bun raport calitate/preţ din industrie. Prin notorietatea sa, numărul impresionant de magazine, performanţele comerciale şi financiare, Camaieu a devenit liderul pret-a-porte-ului feminin în Franţa. Pe plan internaţional, Camaieu continuă cu succes programul de dezvoltare, multiplicând conceptul său.



Câteva cifre cheie
10 milioane de cliente.
64 milioane articole vândute.
Peste 850 magazine.
5 700 colaboratori (4070 în Franţa + 1644 pe plan internaţional) la sfârşitul lui 2009.