DIRECTOR MAGAZIN

Germanos Telecom Romania

16-11-2008 | EXPIRA LA 22-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Gestioneaza activitatea generala a magazinului (planifica, coordoneaza, controleaza si evalueaza activitatea magazinului) atfel incat sa mentina un inalt standard operational si sa atinga obiectivele de vanzari.
- Administreaza in mod eficient resursele umane si materiale ale magazinului.
- Monitorizeaza vanzarile magazinului, tendintele pietei, evalueaza cererea pentru produsele companiei pe piata, face recomandari.
- Gestioneaza activitatea operationala a magazinului, incluzand: inventarierea, administrarea numerarului, controlul stocurilor de marfa, mercantizarea si pregatirea magazinului pentru functionarea zilnica.
- Controleaza cheltuielile magazinului si bugetul de salarii.
- Este responsabil de calitatea servirii clientilor in magazin; gestioneaza plangerile clientilor spre rezolvarea acestora.
- Pregateste lunar rapoarte despre activitatea si vanzarile magazinului, precum si alte rapoarte solicitate de superiorul direct.
- Completeaza registrul de casa in conformitate cu normele legale in vigoare si cu procedurile Germanos.
- Isi actualizeaza permanent cunostintele despre produsele si serviciile vandute de companie si despre caracteristicile lor tehnice.
- Participa la programele de dezvoltare si de training organizate de companie.
- Angajeaza, instruiteste, dezvolta si motiveaza membrii echipei de vanzari;
- Aplica si respecta in activitatea zilnica prevederile legale, politicile si procedurile companiei (Manualul Operational, Regulamentul Intern, etc), asigurandu-se ca si ceilalti angajati ai magazinului le aplica si respecta;
- Este responsabil, alaturi de ceilalti angajati din magazin, de protejarea bunurilor si intereselor companiei, astfel incat sa previna orice daune si pierderi.


CERINTE

- 1-2 ani experienta intr-o pozitie similara, inclusiv in conducerea unei echipe (identificarea si gestionarea performantelor profesionale ale angajatilor, precum si in motivarea acesteia).
- Experienta in domeniul telefoniei mobile, precum si cunostinte/experienta in domeniul contabilitatii primare – minim 1an.
- Minim absolvent studii medii (profil economic/tehnic).
- Cunostinte operare calculator (Word, Excel, internet) – nivel mediu.
- Cunostinte limba engleza – nivel mediu.
- Persoana dinamica, cu abilitati excelente de comunicare, spirit organizatoric, capacitate de a lucra in conditii de stres si in echipa.
- Persoana orientata catre rezultate si catre clienti, preocupata permanent de livrarea unor servicii de calitate.
- Capacitate de adaptare la schimbarile intervenite in activitatea zilnica si sprijinirea echipei coordonate in procesul de acomodare cu noile situatii.


DESCRIEREA FIRMEI

Germanos Telecom Romania S.A. face parte din Grupul de Companii Germanos, specializat in retail si distributie de produse si servicii tehnologice, precum si in productia si distributia de baterii.

In prezent, Germanos Telecom Romania S.A. detine peste 200 de magazine in intreaga tara.

Pe langa acestea, Germanos ofera produsele si serviciile sale printr-o retea de peste 95 de dealeri, care opereaza sub numele de BEEEP .