Director Financiar

Grafton Recruitment

28-07-2008 | EXPIRA LA 03-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Verificarea situa¿iilor, rapoartelor, analizelor, previzionarilor si documentelor financiare elaborate in cadrul Departamentului Financiar
- Coordonarea activitatatii angajatilor din compartimentele Contabilitate si Financiar;
- Gestionarea cash-flow-ul companiei, urmarirea incasarilor de la clienti, aprobarea platilor catre furnizori, gestionarea fondurilor pentru salarii, cheltuielilor de operare si de capital;
- Intocmirea de bugete, analize financiare, rapoarte de activitate, evaluari, informari


CERINTE

Clientul nostru, o companie importanta din domeniul IT, doreste sa alature echipei sale un specialist in domeniul financiar, pentru pozitia de Director Financiar. Candidatii potriviti ar trebui sa indeplineasca urmatoarele criterii:

- Minim 1 an experienta intr-o pozitie de conducere similara, sau minim 3 ani experienta ca Financial Controller, Senior Accountant sau Consultant Financiar.
- Excelente cunostinte contabile, financiare, economice
- Studii superioare economice; studiile postuniversitare sau alte certificari in domeniu constituie un avantaj
- Metodologii de realizare si urmarire a bugetelor, de analiza financiara
- Cunostinte foarte bune in utilizarea aplicatiilor financiare, ERP, Word si Excel
- Limba engleza – nivel foarte bun.
- Capacitatea de a motiva subalternii si a contribui la dezvoltarea individuala a acestora si a echipei


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1982, Grafton Recruitment a devenit o firma de renume mondial in domeniul furnizarii de solutii de top in Resurse Umane, inregistrand o crestere impresionanta in ultimii 5 ani de activitate. Reteaua formata din 76 de sucursale operationale acopera in prezent 19 tari, dintre care amintim: Marea Britanie, Irlanda, Chile, China, Cehia, Slovacia, Hong Kong, Ungaria, Polonia, Lituania, Romania, Rusia, Singapore, Portugalia, Franta, Austria, Belgia, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

Oferim in prezent recrutare si selectie de personal permanent sau temporar in aproape toate domeniile de activitate. Pe parcursul dezvoltarii noastre, am construit o impresionanta echipa de specialisti si consultanti cu solide cunostinte si experienta in Finante, Contabilitate si Banci, IT & Telecomunicatii, Inginerie, Administratie, Resurse Umane & Legal, Pharma, Vanzari si Marketing sau plasare de personal temporar. Suntem afiliati mai multor organizatii internationale cu vasta expertiza in domeniu. Grafton Recruitment a primit de doua ori distinctia “Queen¿s Award for Enterprise”, decernat¿ companiilor de top din Marea Britanie.