Director Filiala - Bucuresti - Ilfov

RESONANCE DISTRIBUTION S.R.L.

09-10-2017 | EXPIRA LA 11-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Viitorul angajat va conduce si administra punctul de lucru si va promova produsele companiei Resonance Distribution - materiale si accesorii electrice, corpuri de iluminat, cabluri si conductori etc. - , va cauta clienti in zona arondata si va genera proiecte oferind solutii personalizate.


CERINTE

· absolvent studii universitare;
· experienta de minim 3 ani in vanzari materiale si echipamente electrice;
· aptitudini de coordonare a unei echipe (fie potential de leader, fie experienta anterioara de coordonare).
· abilitati de negociere, persuasiune;
· abilitati de conducere;
· abilitati de analiza;
· foarte bune abilitati de comunicare;


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv.
Masina de servici
Telefon si laptop.


DESCRIEREA FIRMEI

Resonance, lider pe piaţa de electrice din Moldova

Numele de “Resonance” este prezent pe piaţa echipamentelor şi instalaţiilor electrice inca din anul 2000, activitatea de debut fiind orientată pe sectorul rezidential si industrial.

Cu sediul central la Iasi, suntem activi pe piata industriei si in punctele de lucru din Bacau, Botosani, Bucuresti si Suceava.

In anul 2013 “Resonance Distribution” a reusit sa organizeze un targ de prezentare in Iasi cu principalii lideri nationali si internationali in furnizarea de materiale si echipamente electrice, fiind astfel prima firma specializata in distributia de astfel de produse care organizeaza o astfel de expozitie in Moldova. Proiectul a fost numit Resonance Electric Show ( RES 2013 ) . Pentru anii urmatori a devenit principalul eveniment anual specializat, de referinta pentru piata de electrice din Moldova.