Director Executiv

Fundatia PARADA

06-07-2008 | EXPIRA LA 12-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fundatia PARADA selecteaza personal in vederea angajarii pentru postul de Director Executiv (cu norma intreaga). Directorul Executiv va fi responsabil pentru administrarea si coordonarea generala a Fundatiei PARADA in conformitate cu directia si obiectivele stabilite de catre Consiliul Director al organizatiei.

Persoanele care doresc sa candideze pentru acest post sunt invitate sa trimita dosarul de candidatura in format electronic la adresa dezvoltare@paradaromania.ro. Dosarul va contine: a) CV cu mentionarea angajatorilor si datele acestora de contact; c) doua recomandari; d) scrisoare de prezentare a candidaturii in care sa fie evidentiate asteptarile pe care le are candidata/ul de la activitatea in postul respectiv, precum si motivele pentru care se considera potriviti pentru a ocupa acest post. De asemenea, motivatia de a lucra cu PARADA este importanta si trebuie mentionata ca atare in scrisoarea de intentie.

Data limita de depunere a candidaturilor: 04.07.2008 (inclusiv). Evaluarea cererilor primite se va face cu respectarea principiului confidentialitatii si al egalitatii de sanse. Numai persoanele care indeplinesc cerintele mentionate, selectionate pe baza candidaturilor primite, vor fi contactate pentru interviu pana la data de 14.07.2008.

Mai multe informatii despre PARADA la www.paradaromania.ro


CERINTE

Cerinte obligatorii candidat(a):
- Experienta relevanta de minim 3 ani in functii de conducere;
- Disponibilitate de lucru intr-un mediu solicitant;
- Deschidere fata de misiunea si valorile Fundatiei si o angajare ferma fata de principiile dupa care aceasta se coordoneaza;
- Absolvent studii superioare (management, drept, studii economice, socio-umane, stiinte politice, etc.);
- Persoana organizata, comunicativa, orientata catre solutii, cu o buna rezistenta la stres;
- Abilitati de coordonare, delegare, motivare, lucru in echipa si managementul conflictelor;
- Excelente abilitati de comunicare, negociere, reprezentare (persoana va vorbi in public si va comunica mesajul organizatiei);
- Abilitatea de a planifica, monitoriza si evalua bugete;
- Bune cunostinte de operare a calculatorului;
- Fluenta intr-o limba straina (preferabil franceza).

Constituie avantaj:
- Fluenta intr-o a doua limba straina (italiana sau engleza);
- Permis de conducere categoria B;
- Experienta de elaborare, administrare si evaluare proiecte de finantare din fonduri pre-aderare/ europene;
- Cunostinte legate de domeniul protectiei copilului/ lucrului cu copii & tineri marginalizati; cunostinte legate de politicile publice si sociale in Romania, inclusiv o intelegere matura a sectorului social.


BENEFICII OFERITE

Oferta:
- posibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul unei organizatii in plina dezvoltare;
- salariu fix motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Fundatia PARADA este o organizatie romana neguvernamentala, apolitica, nonprofit, infiintata prin Hotararea Judecatoreasca nr. 29 din 15 februarie 1996. Scopul statutar il reprezinta sprijinirea copiilor, tinerilor si familiilor fara adapost, prin intermediul unor servicii integrate de asistenta sociala, educative si de integrare socio -profesionala.