DIRECTOR DEZVOLTARE

Construct Antifurt SRL

13-04-2007 | EXPIRA LA 13-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Seful departamentului este Expansion Manager a carui sarcina este de a coordona extinderea societatii in Romania.
- Sarcina managerului este de a asigura securitatea personalului si sa caute locuri potrivite, sa negocieze cu proprietarii acestora, sa incheie contracte de inchiriere, sa aranjeze permisiuni si alte formalitati cu birourile autorizate sau proprietarii cladirilor, reconstructia acestora si mobilarea si echiparea lor completa.
- Toate activitatile sus mentionate trebuie sa fie coordonate mutual astfel incat principiul dezvoltarii permanente sa fie pe deplin indeplinit alaturi de exploatarea optima si echilibrata a resurselor financiare ale societatii.
- Managerul Departamentului raporteaza in fata COO al departamentului OPERATIONAL si detine intreaga responsabilitate pentru indeplinirea planului si rezultatele obtinute de departament.
- El este responsabil de coordonarea activitatilor cu O&M Manager indeosebi in domeniul managementului transportului si al aprovizionarii sucursalelor nou deschise.
- Pentru a atinge rezultatele planuite el coopereaza indeaproape si comunica cu angajatii acestor departamente: TEHNIC, FINANTE, RESURSE UMANE precum si Departamentul Juridic.
- Managerul Departamentului informeaza anticipat Chief Technical Officer despre necesitatea instalarii tehnologiei informationale si a electronicelor de consum in sucursalele renovate, dupa cum CTO asigura departamentul Logistica & Aprovizionare cu echipament si technician pentru instalarea sa.


CERINTE

- experienta intr-o pozitie similara 3 ani
- limba engleza avansat
- permis de conducere
- disponibilitate deplasari frecvente
- rezistenta la stres


BENEFICII OFERITE

- detalii in cadrul interviului


DESCRIEREA FIRMEI

Societate multinationala angajeaza personal pentru filialele din tara.