Director Departament Tehnic

BGS Divizia de Securitate SRL

12-03-2006 | EXPIRA LA 11-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- experienta ca inginer electrician specializat in sisteme de alarma, CCTV;
- experienta intr-o functie de conducere;
- persoana dinamica cu spirit de echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

BGS desfasoara o serie intreaga de activitati pe care le pune in slujba cetateanului, a integritatii sale personale, precum si a bunurilor acestuia. Aceasta este definitia pachetului de siguranta oferit de BGS, prin cele trei divizii ale sale:
Divizia de securitate

Divizia medicala

Divizia dezastre

Conceptul BGS este acela de a oferi siguranta, prin crearea unui mediu sigur, civilizat clientilor, beneficiari ai oricarui serviciu oferit.


Raportati la experienta de ¿piata¿ in domeniu, cu 10 ani de activitate ai Diviziei de securitate, BGS garanteaza acumularea unei experiente demne de invidiat. Aceasta experienta a adus cu sine performanta de a avea colaborari cu unitati de politie din USA, dar si cu unitati specializate ale Politiei Romane, sau alte structuri de profil din tara noastra. De remarcat este ca structurile amintite nu au intarziat sa ne ofere sprijinul ori de cate ori le-a fost solicitat.


Aceste realizari,si un numai ,ne fac sa continuam munca, cu maxim profesionalism,pentru ca ORDINEA,DISCIPLINA SI RESPECTUL,fata de aproapele fiecaruia,sint elemente care domnesc in tot ceea ce priveste BGS.