Director Departament Metodologie

BANCA C.R. FIRENZE ROMANIA S.A.

02-04-2010 | EXPIRA LA 08-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Elaboreaza si supune spre aprobare organelor competente politici, proceduri, metodologii, modele de calcul, proiecte de norme interne specifice activitatilor structurilor bancii, modificari, completari, suspendari ale acestora, cu respectarea legislatiei bancare, a reglementarilor emise de Banca Nationala a Romaniei, a practicilor bancare internationale, precum si a actelor normative in vigoare aplicabile in materie;
-Coordoneaza activitatea de emitere, modificare, completare a reglementarilor interne aplicabile structurilor organizatorice ale Bancii.


CERINTE

Studii superioare;
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat;
Experienta obligatorie pe un post similar in domeniul financiar bancar de minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).
In cadrul Grupului, Banca CR Firenze ? infiintata in 1829 si cotata la Bursa italiana din 2000 ? are, pe langa rolul de banca operativa, un rol de banca leader, cu sarcini de directionare si coordonare. Din 1998 pana in prezent activitatea Grupului s-a amplificat, putand conta pe prezenta ? pe langa cea a bancii leader din Firenze ? a Caselor de Economii din Civitavvechia, Mirandola, Orvieto, Pistoia si din Spezia.
Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 17 sucursale (10 in Bucuresti si in Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara,Cluj-Napoca, Brasov,Ramnicu-Valcea)