DIRECTOR DE MARKETING

Mr.Bricolage Romania

10-02-2007 | EXPIRA LA 16-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa furnizeze elementele statistice, studiile cantitative si calitative, sa asigure monitorizarea fiecarei etape din procesul de dezvoltare pentru a elabora impreuna cu Directia Generala strategia de Marketing.
- Sa defineasca cu agentia temele campaniilor, bugetele si mixmedia.
- Sa coordoneze diferite activitati astfel incat sa garanteze productia la termen a instrumentelor de publicitate: pliante, cataloage, afise outdoor, afise de ambianta, spot-uri radio, animatii, etc.
- Sa coordoneze impreuna cu managerii de produs redactarea materialelor didactice: fise de indrumare, panouri de informatii despre produs, publireportaje etc.
- Sa puna in practica impreuna cu furnizorii operatiuni de trademarketing.
- Sa redacteze anunturile de oferte, sa intretina contactul cu diversii prestatori de servicii si sa achizitioneze spatii publicitare.
- Sa controleze calitatea prestatiilor, sa masoare impactul actiunilor intreprinse si sa propuna strategii sau tactici de evolutie.


CERINTE

- Absolventi de studii superioare, candidatii selectionati vor avea o experienta semnificativa in gestiunea bugetului publicitar.
- Dimensiunea redactionala a postului este extrem de importanta si candidatii trebuie sa stapaneasca produsele pe care firma le comercializeaza din domeniul: decoratiunilor, renovarilor, constructiilor si gradinaritului.


DESCRIEREA FIRMEI

Mr.Bricolage Romania unul dintre cele mai mari grupuri de retail din Europa, specializat in domeniul DIY, cu peste 550 de magazine in lume isi continua dezvoltarea retelei de magazine, in Romania.
In cadrul procesului de recrutare a echipei, Mr. Bricolage urmareste ocuparea pozitiei: