Director de Constructii

Delta Int. Engineering

26-04-2007 | EXPIRA LA 26-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Functia presupune directia generala al unui proiect de constructii ca reprezentant al beneficiarului. Realizarea de studii de conceptie, obtinerea autorizatiilor de constructie si supravegherea constructiei reprezinta principalele 3 etape al unui asemenea tip de proiect.

Este vorba prin urmare despre un post cu o mare responsabilitate in domeniul conceptiei si constructiilor (nivel de director cu responsabilitatea incadrarii de personal si subcontractori).

Candidatul trebuie sa isi asume conducerea unei echipe formata din arhitecti si ingineri, in vederea realizarii dosarelor tehnice, administrative si financiare ale proiectelor in curs de desfasurare.

Coordonarea Birourilor de studii tehnice (structura, instalatii...) precum si interventiile externe fac obiectul misiunii candidatului.

Cererile de oferta ale constructorilor si realizarea contractelor de executie (gestiune administrativa si contractuala) fac parte de asemenea misiunii candidatului.

Capacitete de lucru in echipa este indispensabila (relatii cu clientii, dirigintii de santier, arhitectii si inginerii).

Capacitati foarte bune de lucru si o mare disponibilitate.


CERINTE

- De formatie inginer in constructii de preferinta si/sau competente bazate pe o mare experineta in domeniul constructiilor si a studiilor tehnice.
- Cunoasterea limbii franceze sau engleze constituie un avantaj.
- Minim 3 ani experienta ca si director de studii tehnice si constructii
- Capacitete de lucru in echipa este indispensabila (relatii cu clientii, dirigintii de santier, arhitectii si inginerii).
- Capacitati foarte bune de lucru si o mare disponibilitate.


BENEFICII OFERITE

- Salariu oferit pe masura profilului si experientei intre 2 000 si 3 500 de EURO/luna, telefon portabil, laptop si masina de serviciu.
- Prime conform rezultatelor obtinute.


DESCRIEREA FIRMEI

Delta Engineering, societate specializata in arhitectura si constructia de suprafete comerciale si industriale in Romania, cauta un(o) director(oare) de costructii.