Director Audit

New Century Holdings

03-09-2007 | EXPIRA LA 03-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

¿ Planifica, conduce si administreaza programul multianual de audit pornind de la identificarea, evaluarea si administrarea riscurilor, in scopul asigurarii utilizarii eficiente a resurselor, atingerii obiectivelor si protectiei activelor.
¿ Realizeaza audituri tematice in companiile din grup, conform programului de audit.
¿ Analizeaza si revede impreuna cu managementul si cu controllerii din companiile din grup:
a) Eficacitatea parghiilor de control, inclusiv securitatea sistemului informatic, a mediului de control si a parghiilor de control in domeniul financiar contabil.
b) Rezultatele actiunilor de control, de audit intern si modul de indeplinire a planurilor de masuri pentru corectarea punctelor slabe din domeniul controlului intern.
c) Eficacitatea procesului de identificare si de administrare a riscurilor semnificative.
¿ Face recomandari privind dezvoltarea si operarea sistemelor de gestiune a riscurilor din companii.
¿ Monitorizeaza planurile de masuri pentru corectarea punctelor slabe din domeniul controlului intern, sesizate cu ocazia misiunilor de audit sau a controalelor externe.
¿ Comunica si transmite bunelor practici in domeniul administrarii riscurilor si auditului intern, inclusiv prin organizarea unor intalniri de pregatire profesionala, cu manageri ai firmelor din grup, controlleri interni, auditori interni.
¿ Asista, la cerere, managerii si controllerii in identificarea riscurilor generale si specifice companiei, precum si in administrarea riscurilor operationale.
¿ Asigura consultanta si solutii pentru imbunatatirea eficientei si eficacitatii organizationale, deparatamentale si functionale
¿ Recomanda consiliilor de administratie ale firmelor din grup auditori externi, compensatia acestora si misiunea de audit. Evalueaza periodic impreuna cu managementul firmelor din grup modul in care auditorul extern si intern isi indeplinesc misiunea.
¿ Revede si evalueaza impreuna cu managementul planul de audit intern si toate modificarile ulterioare ale acestuia, inclusiv daca acesta este corelat cu obiectivele companiei.
¿ Analizeaza si revede impreuna cu managementul, controllerul si auditorul intern din companiile din grup:
a) Rezultatele auditului intern,
b) Dificultatile intâmpinate in realizarea misiunilor de audit intern.
c) Planul de imbunatatire a activitatii de audit intern sau modificarile survenite in plan.


CERINTE

Cunostinte si abilitati:
¿ Cunoasterea standardelor, principiilor, metodologiilor si tehnicilor de audit intern,
¿ Buna intelegere a afacerilor si pragmatism
¿ Abilitati de consultanta,
¿ Capacitate demonstrata de identificare a riscurilor si eficientizare a proceselor,
¿ Capacitatea de a lucra si comunica cu persoane situate pe pozitii ierarhice diverse
¿ Impartialitate si discretie
¿ Abilitati de comunicare clara si concisa atat oral cat si in scris
¿ Spirit analitic si gandire critica
¿ Capacitate de a gestiona multiple proiecte simultan
¿ Abilitati de adezvolta relatii de colaborare, de a superviza si evalua personalul
¿ Utilizarea Microsoft Office

Educatie si experienta:
¿ Orice educatie si experienta care a condus la dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor mentionate mai sus.
Ex: - absolvirea cursurilor unei facultati de varf, master in audit/MBA;

- minimum 5 ani experienta.

¿ Certificare CIA si sau CIMA constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.