Director Asigurarea Calitatii

Dr. Pendl & Dr. Piswanger

23-01-2006 | EXPIRA LA 22-02-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente de pe piata romaneasca, cauta o persoana pentru ocuparea postului de Director Asigurarea Calitatii.

Obiectivul postului

- Dezvoltarea si mentinerea sistemului de Asigurare a Calitatii in cadrul companiei si asigurarea ca toate activitatile relevante GMP se desfasoara in acord cu procedurile documentate.

Responsabilitati

- Asigura monitorizarea continua a sistemului de asigurare a calitatii si a actualizarii lui in functie de necesitati

- Revizuieste practicile de productie si se asigura ca imbunatatirile din cadrul GMP sunt implementate atunci cand este necesar

- Asigura controlul, actualizarea si relevanta documentatiei in domeniu

- Elaboreaza planul de audit

- Rezolva reclamatiile si rechemarile de pe piata


CERINTE

- Facultatea de Chimie, Farmacie sau Microbiologie

- Minim 5 ani experienta in industria farmaceutica in cadrul departamentului de control sau asigurarea calitatii

- Limba engleza

- Experienta internationala constituie un avantaj


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, mediu de lucru stimulativ


DESCRIEREA FIRMEI

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania este o firma romaneasca, cu capital romanesc, care combina experienta vestica cu buna cunoastere a pietei romanesti.

Ca parteneri si consultanti va sprijinim in recrutarea de personal, pentru a va asigura un succes de durata. Avem un stil practic de lucru, orientat in permanenta catre cerintele clientului si eficienta.

Clientii nostri stiu saaprecieze acest stil si au incredere in noi. Astfel, ne-am dezvoltat si ne putem numara printre cei mai experimentati consultanti.

Ca membri ai organizatiei InterSearch suntem in permanenta legatura cu companii de consultanta din intreaga lume, iar prin participarea la seminarii si conferite internationale ne perfectionam continuu munca noastra. Impreuna discuam proiectele dvs. si stabilim cele mai eficiente (potrivite) metode de lucru. Rapid si activ punem in aplicare etapele stabilite si va informam in permanenta de stadiul desfasurarii proiectului.

Orientarea noastra este catre performanta, politica de preturi si garantia oferita pentru serviciile noastre sunt bazele unei bune colaborari pe termen lung. Decisiv pentru succesul nostru este succesul dumneavoastra.