DIRECTOR ADMINISTRATIV

AUTO COBALCESCU SRL

14-03-2009 | EXPIRA LA 20-03-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- coordoneaza si administreaza activitatea de achizitionare a materialelor/consumabile si altor produse necesare desfasurarii activitatii firmei in conformitate cu bugetul alocat acestei activitati si cu politicile firmei;
- dezvolta si comunica strategia de relatii cu furnizorii interni si externi;
- monitorizeaza consumurile si achizitiile in vederea incadrarii in bugetul prevazut;
- negociaza contractele de achizitii, evalueaza corect oportunitatea acceptarii unui furnizor nou;
- rezolva probleme legate de sesizarile si reclamatiile generate de activitatea societatii in domeniul mediului, apelor reziduale, etc;
- raporteaza periodic situatia achizitiilor si a relatiei cu furnizorii, realizeaza analize si comparatii periodice asupra eficientei procesului logistic si de achizitii.


CERINTE

- studii superioare – constituie avantaj studii superioare domeniu comercial;
- experienta in domeniu 3-5 ani;
- cunostinte temeinice PC;
- abilitati manageriale, abilitati de comunicare si de negociere;
- limba engleza/franceza - nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

- lucrul intr-un mediu placut si dinamic
- salariu avantajos


DESCRIEREA FIRMEI

In peisajul pietei auto bucurestene, Auto Cobalcescu este o companie dinamica, cu capital privat, 100% romanesc, care a evoluat in stransa legatura cu exigentele si standardele europene in domeniu.
Seriozitatea, responsabilitatea si orientarea spre performanta sunt directiile noastre de actiune in prezent si in viitor.
Incepand din aprilie 2002, am devenit primul concesionar bi-marca Renault si Dacia din Bucuresti, punand la dispozitia clientilor nostri trei showroom-uri moderne, situate in zone usor accesibile, si doua service-uri autorizate pentru reparatii si intretinere auto atat in perioada de garantie cat si postgarantie.
Numarandu-ne printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie, am imbinat traditia cu profesionalismul.
In relatia cu angajatii nostri cream oportunitati pentru ca cei mai buni sa se dezvolte si sa-si realizeze aspiratiile, respectam individul si pretuim contributiile fiecaruia.