Dezvoltator software

SYNERGIZER Business Solutions

10-04-2007 | EXPIRA LA 10-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Vei contribui alaturi de echipa noastra de implementare la adaptarea solutiei Microsoft Dynamics Navision la cerintele specifice ale clientilor si la dezvoltarea de noi functionalitati si module.
- Vei lucra pe proiecte in cadrul unei echipe dinamice si indraznete si vei interactiona cu clientii pentru a le intelege necesitatile si asteptarile.
- Vei folosi pentru dezvoltari limbajul de programare propriu Navision, pe care te vom ajuta sa il stapinesti. Limbajul de programare pe care il cunosti nu este important, ceea ce conteaza este sa-ti placa sa programezi si sa vrei sa inveti alaturi de noi.


CERINTE

Daca vrei sa te alaturi echipei noastre trebuie sa fii motivat, sa-ti placa programarea si sa ai sau sa-ti dezvolti urmatoarele abilitati:
- sa stii sa cauti informatii si sa le interpretezi astfel incit sa iti aduci aportul la gasirea celor mai bune solutii tehnice ;
- sa comunici corect si eficient cu ceilalti membrii ai echipei si cu clientii ;
- sa fii deschis catre latura economica pentru a intelege cerintele clientilor ;
- sa cunosti principiile de programare si baze de date.

Studii (finalizate sau in curs): Automatica si Calculatoare, Electronica, Cibernetica (sau alte facultati de profil).


BENEFICII OFERITE

In cadrul SYNERGIZER vei beneficia de avantajele lucrului intr-un mediu meritocratic, care incurajeaza dezvoltarea personala si realizarea obiectivelor tale profesionale. Iti oferim un pachet salarial competitiv si motivant, peste nivelul pietei, in conformitate cu pregatirea si competentele dovedite.


DESCRIEREA FIRMEI

SYNERGIZER (redenumita recent din INTERFIN), creata de Viorel Bitu in 1994, este o firma de consultanta in afaceri, cu expertiza relevanta in strategie si solutii operationale, inclusiv in selectia si implementarea de sisteme informatice. Asociatii firmei provin din cele mai importante firme de consultanta si audit la nivel international (Arthur Andersen, Ernst&Young, KPMG), unde au lucrat, timp de 10-12 ani, pe proiecte diverse, atat pentru mari companii romanesti, cat si pentru companii internationale.
O mare parte din succesul firmei SYNERGIZER este datorat echipei de consultanti. De aceea, suntem mereu in cautare de noi candidati dornici sa-si puna in valoare aptitudinile si cunostintele profesionale, interesati in construirea unei solide cariere profesionale in domeniul consultantei in afaceri.