dezvoltator senior

DC Invest

12-02-2006 | EXPIRA LA 14-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru GeoConcept - www.geoconcept.com - creator de aplicatii cartografice de peste 15 ani , cauta sa isi mareasca echipa din Bucuresti.
GeoConcept creaza, dezvolta si comercializeaza solutii pentru procesarea si utilizarea de informatii geografice pe PC. Performante si atractive, aceste aplicatii sunt destinate pietei in plina expansiune geo-matica (cartografie, teledetectie, GPS etc.), geo-marketing si geo-optimizare.

Dezvoltarea GeoConcept se realizeaza in trei directii majore:
-o politica sustinuta de inovare tehnologica
-dorinta de ¿democratizare¿ des GIS-uri (modele economice atractive, interfata prietenoasa, aplicatii internet)
-integrarea de tehnologii de ultima ora pentru rezolvarea noilor necesitati geografice.

Solutiile GeoConcept au incantat clienti prestigiosi si sunt deja disponibile in 7 limbi. Astazi GeoConcept are peste 6.000 de clienti si poseda peste 80.000 de licente instalate in 30 de tari. GeoConcept al carui sediu social este in Paris, se situeaza printre liderii mondiali in GIS.

Alegerea GeoConcept este de a dezvolta si difuza o singura si aceeasi tehnologie evolutiva GIS capabila de a raspunde, in acelasi mediu si cu aceeasi suplete nevoilor utilizatorilor potentiali de pe piata si de integrare a acestei dimensiuni in sistemul decizional.

Gama de produse GeoConcept este difuzata pe piata inca din 1996, in Marea Britanie, Italia, Elvetia, Belgia, in sud-est-ul Asiei si din 1998 in Japonia, printr-un accord strategic stabilit cu grupul Itochu, al patrulea grup industrial japonez.
Urmarind politica sa de expansiune, GeoConcept se indreapta spre dezvoltarea de parteneriate stategice si tehnologice cu importante companii internationale. In acest mod a fost inchetat in 1997 parteneriatul cu Business Objects, liderul mondial in informatica decizionala. Mai recent, au fost stabilite parteneriate in domeniul gestionarii relatiei cu clientii si centre telefonice (call-center) cum ar fi SAGE si VOCALCOM.


CERINTE

In cadrul dezvoltarii de aplicatii cartografice embadded, veti completa echipa care se ocupa de dezvoltarea si mentenanta serviciilor de localizare intr-un mediu mobil/portabil: veti fi responsabil cu partile centrale ale care vor fi dezvoltate.
Veti lucra in stransa legatura cu echipa noastra de ingineri din Paris in care veti fi integrat. Veti avea la dispozitie toate aplicatiile necesare pentru dezvoltare.

Cerinte specifice :
-studii superioare de informatica
-cunostinte foarte bune de C/C++ si Linux
-cunostinte bune de dezvoltare obiecturala
-dati dovada de metodologie, aveti simtul responsabilitatii si spirit de sinteza,
-sunteti proactiv si autonom
-aveti minim 3 ani de experienta in dezvoltare de aplicatii
-nivel bun de franceza si/sau engleza

Avantaje :
-Linux embedded sau Symbian OS reprezinta un avantaj
-experienta GIS


BENEFICII OFERITE

-oportunitate de dezvoltare in cariera, tehnica si manageriala
-conditii de lucru deosebite, echipamente de ultima generatie
-salariu atractiv bazat pe experienta si performantele candidatului
-mediu de lucru placut cu program flexibil de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

DCI Software Park este structura IT administrativa special creata pentru companiile straine de top care dezvolta echipe si proiecte de lunga durata in Romania.

Alaturandu-va DCI Software Park veti lucra in companii de top avand la dispozitie tehnologii de ultima ora.

Veti beneficia de training (local sau la sediul central din stainatate al companiei). Angajatii DCI Software Park beneficiaza de pachete salariale excelente, formari profesionale regulate si perspective de dezvoltare in cariera.