Dezvoltator Antispam

BitDefender

03-02-2007 | EXPIRA LA 09-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa de dezvoltare a laboratorului Antispam are nevoie de un nou coleg!

Daca te atrage perspectiva de a participa direct la dezvoltarea motoarelor antispam, care trebuie sa functioneze corect, eficient si in siguranta pe milioanele de calculatoare ale clientilor nostri, anuntul acesta ti se adreseaza.


CERINTE

Daca ceea nu stii inseamna o provocare, daca cunosti bine limbajul C++, te descurci cu conceptele programarii pe obiecte si ai cunostinte solide de programare, vrem sa te cunoastem!

Vom fi cu atat mai bucurosi sa discutam daca:

- Esti receptiv si ai initiativa;
- Lucrezi bine intr-o echipa;
- Esti organizat;

- Poti da un raspuns competent la intrebarea: ¿Ce este internetul?¿

- Consideram ca avantaje suplimentare experienta anterioara de lucru si cunoasterea unui limbaj de scripting.


BENEFICII OFERITE

- Noi iti oferim un loc intr-o echipa in plina crestere, formata din persoane sociabile, competente si gata sa te ajute oricand ai nevoie.
- Vei fi angrenat in dinamicul joc de-a soarcele si pisica intre cele mai noi atacuri informatice si un produs de securitate care trebuie sa le anihileze foarte rapid.
- Ca sa poti juca cum trebuie, o sa avem grija sa te simti bine la lucru si sa ai resursele necesare.
- Deasemenea, o sa ne asiguram ca beneficiile pe care le vei primi vor reflecta fidel performanta ta.


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionar¿ de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.