DEVELOPMENT MANAGER - EXPERIENTA IN EXPANSIUNE SI INVESTITII PENTRU SECTORUL FOOD, AGRI, FMCG

ABC Human Capital

07-10-2011 | EXPIRA LA 06-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:

Pentru clientul nostru leader in consultanta de business managament suntem in cautarea unui Business Development Manager care sa dezvolte sectorul de Agribusiness. Clientul nostru ofera oportunitatea de a crea si dezvolta o noua linie de business pe care sa o poata administra precum un Director de Vanzari specializat.
Este o companie dinamica, in care ideile si valorile sunt apreciate si initiativele incurajate.
Întreaga activitate – servicii de consultanţă, implementare, parteneriate, dezvoltare de instrumente informatice şi metodologii – are în centrul său preocuparea constantă de a stimula crearea de valoare în interiorul organizaţiilor clienţilor, prin oferirea de soluţii inovatoare şi eficiente pentru managementul întregii valori create de companie.

Responsabilitati:
- Creare clientela in jurul mai multor servicii de analiza si business, tip ERP
- Administrarea portofoliului de clienti
- Dezvoltare de parteneriate


CERINTE

Tehnice:
- Minim 3 ani experienta in vanzari
- Portofoliu clienti
- Experienta in analiza indicatori financiari
- Experienta in domeniu ERP/SAP, gestiune, consulting (financiar, expertiza, organizare)sau pharma, petrol, broker (gestiune active persoane fizice)
- Solide cunostinte indicatori financiari ai intreprinderii dar si de piete de capital, gestiune fonduri si in general a instrumentelor financiare de investitii
Alte cerinte :
- Abilitati de intelegere, analiza si optimizare a proceselor business;
- Excelente abilitati de comunicare si de rezolvare a conflictelor;
- Spirit de echipa, responsabilitate, respectare termene;
- Disponibilitate deplasari in tara;
- Responsabilitate in asumarea obiectivelor stabilite;
- Limba engleza obligatoriu.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru profesionist
- Plan de dezvoltare individuala


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!