Developer .NET

TOTALSOFT SA

26-06-2006 | EXPIRA LA 02-07-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Dezvoltare si intretinere aplicatii Web in tehnologie Microsoft.

- Participa la elaborare si proiectarea solutiilor tehnice.


CERINTE

- Experienta minim 1 an.

- Cunostinte solide OOP.

- Cunoastere aprofundata ASP.NET (C#)+ JavaScript.

- Cunoastere aprofundata ADO.NET.

- Cunoastere aprofundata SQL Server (TSQL), IIS.

- Cunostinte generale de business constituie un avantaj.

- Cunostinte generale UML constituie un avantaj.

- Limba engleza obligatoriu.


BENEFICII OFERITE

- Mediu de lucru profesionist.

- Posibilitatea dezvoltarii unei cariere solide.

- Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

TotalSoft a luat fiinta in anul 1994 la initiativa a 6 specialisti din domeniul IT ajungand astazi, la aproape 12 ani de la lansare, o companie-lider maturacu o echipa ce numara peste 200 de angajati cu o excelenta experienta.

Angajamentul si asumarea responsabilitatii de catre intrega echipa TotalSoft, precum si impunerea profesionalismului ca valoare de baza, au contribuit la ascensiunea accelerata a companiei pe piata. Numarul mare de clienti si fidelitatea acestora pe termen lung sunt rezultatul respectarii fara compromisuri a misiunii companiei si a muncii sustinute a intregii echipe.

Suntem cel mai important furnizor de solutii software pentru sectorul privat din Romania. Principalele produse sunt destinate: gestionarii intregii activitati a unei organizatii (ERP), managementului resurselor umane si salarizarii, project managementului, managementului activitatii medicale si a activitatii de distributie in domeniul farmaceutic etc.

Suntem compania care a adus managementul de proiect in Romania prin sistemul Primavera si, tot noi, am dezvotat primului sistem de e-procuremment din Romania (www.e-licitatie.ro)

Daca esti un bun profesionist si vrei sa lucrezi in TotalSoft, unde spiritul de inovatie si competenta sunt valorile cele mai importante, APLICA ACUM!