Designer si Flash Programmer

International Service Group Personnel Management

07-02-2009 | EXPIRA LA 13-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributii Designer:
- Realizarea unor machete grafice pentru softuri educationale pe baza unui scenariu determinat;
(Necesita cunostinte avansate de Photoshop, Illustrator)

Atribu¿ii Flash Programmer
- Realizarea de animatii pentru softuri educationale, punerea in scena a elementelor grafice primite de la Designer.
(Necesita cunostinte avansate de Flash CS3 si Action Script)

Persoanele interesate pot trimite un CV + portofoliu la adresa diana.francisco@isgpm.ro, specificând in subiect "DF_numele candidatului"


CERINTE

Clientul nostru este un renumit grup editorial, infiintat in 1990, care a incheiat parteneriate cu puternice case editoriale europene. Printre produsele lor veti gasi: ghiduri vizuale de conversatie, enciclopedii vizuale, biblioteca scolarului, dictionare, carte practica, ecranizari de succes, dictionare practice, carte pentru toti, etc.
In paralel cu obiectul principal de activitate desfasoara un proiect de dezvoltare software – lectii electronice. Pentru acest proiect se doreste dezvoltarea echipei in cadrul careia sunt disponibile doua posturi:


Pentru Designer:
- Experienta in folosirea Photoshop si Illustrator (eventual un Portofoliu disponibil la aplicare - pe net sau pe cd/dvd/stick - la interviu)
- imaginatie
- atentie la detalii

Pentru Flash Programmer
- cunostinte avansate de Flash CS3 si Action Script
- imaginatie
- atentie la detalii


DESCRIEREA FIRMEI

INTERNATIONAL SERVICE GROUP PERSONNEL MANAGEMENT (ISGPM) este filiala din Romania a companiei ISG Personnel Management Austria, prezenta in Romania din 1999. Reteaua ISG opereaza la nivel international in 22 de tari europene, prin peste 150 de consultanti, traineri si specialisti in resurse umane. ISGPM furnizeaza solutii complete pentru domeniul resurselor umane, serviciile noastre incluzind selectie si recrutare de personal, evaluare de personal prin metoda Assessment Center si prin testare pshihologica, training si dezvoltare de personal sustinute de sesiuni de coaching individual, audit de management, outplacement, payroll, consultanta in management si administrare de personal. www.isgpm.ro