DESIGNER - pentru showroom

TOP LINE EUROPA

26-05-2016 | EXPIRA LA 25-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului

Stabilirea unor relatii optime cu clientii, consilierea acestora pentru alegerea celor mai potrivite solutii in functie de nevoile lor si bugetul alocat.
Ofertarea, prezentarea si vanzarea de aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare si centre Spa , comercializate in cadrul showroom-ului companiei situat la sediul social din BUCURESTI , B-dul Regina Maria , nr. 14, sector 4.


CERINTE

Candidatul ideal
Cautam persoane tinere cu simt estetic bine dezvoltat, dinamice, proactive, cu experienta in consilierea clientilor care vor sa deschida salon de infrumusetare sau centru Spa.
Prezenta agreabila, comunicativa, organizata, cu simtul detaliului.

Cerinte

Studii de specialitate in design interior.
Cunostinte de limba engleza.
Cunostinte operare Autocad sau similare.
Abilitati de planificare si organizare, calcul matematic, promovare si vanzare, asumarea responsabilitatii.


BENEFICII OFERITE

Beneficii
Pachet salarial corespunzator performantelor;
Participarea la traininguri, seminarii de specialitate;
Posibilitati de promovare si afirmare reale;
Mediu de lucru placut, in showroom modern, in cadrul unei echipe tinere.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de peste 18 ani, firma internationala TOP LINE este varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania.

Compania ofera in Romania cele mai dorite produse si servicii pentru saloanele de infrumusetare (coafor, cosmetica, medicina estetica). TOP LINE asigura clientilor si partenerilor sai posibilitatea de a lucra in conditii excelente cu marci internationale vestite ca: GUINOT, ACADEMIE, MOROCCANOIL, JOICO, OPI, ANESI-DEPILEVE, LPG, MALETTI, ULTRATONE, IONTO-COMED, BEAUTY STAR, etc.
Top Line ofera Programe de consiliere si finantare privind dezvoltarea saloanelor, sustinere in marketing si comunicare a saloanelor partenere (campanii personalizate in mass media si social media, materiale de vizualizare, merchandising a zonei de revanzare, brosuri, pliante, etc).
Top Line dispune de resursele unui Departament educational specializat in strainatate si colaborarea cu cele mai prestigioase Academii de Frumusete din lume, seminarii internationale si prezentarea in avanpremiera a celor mai importante noutati si trenduri la nivel mondial.