Desenator AutoCAD 2D, 3D

Academia de HR

11-12-2019 | EXPIRA LA 11-12-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, unul dintre cei mai importanți jucători din România din industria frigului, furnizor de soluții tehnologice pentru congelare și refrigerare pentru industria alimentară și în general, soluții pentru crearea unui mediu controlat: centre logistice, abatoare, hipermarket-uri, depozite de frig pentru legume și fructe, etc. (cu temperaturi ce pot coboarâ până la -40 de grade Celsius).

Compania a realizat de-a lungul timpului numeroase proiecte greenfield, inclusiv în dezvoltarea instalațiilor frigorifice cu dioxid de carbon, domeniu ce necesită dotări tehnice și pregătire specială a personalului. Multe dintre echipamentele și tehnologiile furnizate de Clientul nostru sunt folosite pentru produse pe care le întâlnim în viața de zi cu zi, fie direct în magazinele de unde ne facem cumpărături, fie prin intermediul produselor pe care le consumăm și care au fost depozitate în spații climatizate de acesta.

Proiectarea, planificarea și instalarea sistemelor de monitorizare și control al instalațiilor de refrigerare și congelare se face utilizând soft-uri complexe de proiectare pe calculator cu respectarea celor mai noi principii și norme ce țin de managementul energiei și protecția mediului.

Accentul pus pe calitate se reflectă atât în satisfacția clienților și complexitatea proiectelor primite cât și în numeroasele certificări de care dispune compania: ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 obținute prin TUV Thüringen Austria și RINA Simtex.

Printre produsele realizate de companie se numără: echipamente comerciale și industriale de refrigerare, mobilier frigorific, camere modulare, soluții de abatorizare pentru industria cărnii, tuneluri de congelare și centre logistice cu atmosferă controlată.Descrierea Jobului
Căutăm 1 Desenator AutoCAD 2D/3D locat în București.

Scopul principal al postului este realizarea asistată de calculator a planurilor de execuție a instalațiilor frigorifice.

Concret, iată câteva exemple de responsabilități:

Proiectează instalațiile frigorifice prevăzute a fi executate conform contractelor negociate de companie. Întocmește documentațiile tehnice care revin în sarcina sa în conformitate cu prevederile legislației aplicabile (românești și europene)

Determină necesarul de frig şi de climatizare al unei incinte pentru a dimensiona corect instalațiile proiectate

Aplică prevederile standardelor, normativelor și prescripțiilor tehnice și ale legislației specifice în cadrul proiectelor arondate

Oferă input în fazele determinante ale lucrărilor proiectate

Contribuie pe partea de documentații tehnice pentru instalațiile frigorifice realizate la obținerea avizelor și autorizațiilor necesare

Participă la întâlnirile cu clienții (când este cazul)

Participă la elaborarea normelor de execuție și furnizarea necesarului de materiale, manoperă și utilaj

Colaborează cu inginerul de urmărire lucrări privind schimbările realizate în timpul execuției lucrărilor – problemelor apărute, solicitarea de soluții, aplicare

Propune soluții și acordă sprijin pentru rezolvarea neconformităților și soluționarea problemelor de ordin tehnic identificate în cadrul proiectelor


CERINTE

Educație și Experiență

Studii superioare în domeniul tehnic/construcții/instalații: Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Facultatea de Instalații, Facultatea de Construcții și Instalații, etc.
Experiență în domeniul proiectării instalațiilor, de minim 5 ani
Alte cerințe:

AutoCAD avansat
Limba Engleză obligatoriu (mediu)
Permis de conducere categoria B (avantaj)
Disponibilitate pentru deplasări în țară (scurte)
Personalitate

Aptitudini de planificare, organizare, punctualitate, creativitate
Răbdare, atenţie concentrată şi distributivă
Inițiativă și proactivitate
Autonomie și independență
Corectitudine
Bune abilități de comunicare și relaționare


BENEFICII OFERITE

Colegi deschiși la minte și entuziaști, un mediu de lucru prietenos

Desfășori o activitate frumoasă unde nu te simți ca la muncă

Simți că ești parte dintr-o echipă de top și o companie reprezentativă pentru industria sa în România

Locație centrală, ușor accesibilă (metrou, mijloace de transport în comun)

Tichete de masă

Mașină de serviciu

Laptop, telefon

Diurnă deplasări
Asigurare de muncă suplimentară pentru accidente, indisponibilitate temporară, spitalizare
Bonusuri diverse – progres, lucrare la timp, fără evenimente deosebite pe șantier

Pachet salarial competitiv

Companie de succes, proiecte fanion la care alții doar visează!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro