DATA ENTRY CLERK (part time, 6 ore/zi, interval orar 8:30-14:30)

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

25-08-2008 | EXPIRA LA 31-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigura corecta introducere a datelor referitoare la operatiunile de gestiune, de livrari marfa si incasari clienti, in sistemul informatic.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in investitia in oameni?

TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, isi doreste sa angajeze DATA ENTRY CLERK (part time, 6 ore/zi, interval orar 8:30-14:30) pentru sediul central din Otopeni (transportul este asigurat de catre companie) .


Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii medii sau student;
- cunostinte de MS Office (Word si Excel);
- cunostinte baze de date, reprezinta un avantaj;
- atentie la detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor alimentare, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.