Customer Support with French

WORLD PHONING GROUP

08-12-2017 | EXPIRA LA 07-01-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Unul dintre clientii companiei, magazin online de produse personalizate (printre care amintim albume foto, canvas-uri, cani, etc), este in cautarea mai multor Consultanti Clienti, care sa vina in sprijinul acestor oameni care intra in platforma si cauta sa efectueze o comanda personalizata.
Uneori se impotmolesc, alteori au nevoie de suport in finalizarea comenzii. Aici vei interveni tu , sprijinindu-i in acest demers.
Nimic complicat, nimic iesit din comun.
Tot ceea ce conteaza, este sa iti doresti sa ajuti oamenii, sa iti placa sa comunici cu ei si sa cunosti oricare din limbile straine enumerate, respectiv: ENGLEZA, FRANCEZA, SPANIOLA, GERMANA, SAU ITALIANA, cel putin la nivel mediu.
Suntem flexibili in ceea ce priveste orarul, asadar daca poti sa lucrezi doar 6h, sau iti doresti chiar 8, oricare dintre cele doua optiuni pot fi luate in calcul.
In prima faza iti putem propune un proiect pe perioada determinata, pana la finalul lui ianuarie. Moment in care, pe langa pachetul salarial fix, vei putea fi recompensat si cu un extra bonus.
Daca iti place la noi si vrei sa continuam, cu certitudine vom putea discuta in acest sens, astfel incat tu sa ramai in echipa atat timp cat iti doresti.
Vino sa iti prezentam echipa! Suntem convinsi sa iti va placea la noi :)


CERINTE

Nu suntem genul acela da companie, careia ii place sa descrie cadidatul ideal de parca toti ar trebui sa fim conform unor sabloane.
Dimpotriva. Ne dorim sa iti povestim despre proiectul cel mai recent si pentru care recutam cel mai intens la acest moment, si sa te lasam PE TINE sa decizi cum iti place.


BENEFICII OFERITE

decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

World Phoning Group (WPG) is a rapidly developing outsourcing multilingual call center.WPG is uniquely positioned in Eastern Europe to provide Inbound and Outbound “out-sourced” Telemarketing Services. We offer a unique set of language skills, that set us apart from other Call Centre allowing our customers to focus directly on Ethnic market opportunities.Our expertise lies in outbound-inbound client generation, customer service, Schedule appointments, Product Sales, technical support and B2C and B2B Customer Acquisition, Clean and update lists.Headquartered in Bucharest, Romania, together with satellite offices in Moldova and Egypt, we offer services in wide variety of languages, including:* English* Spanish* Arabic* French* Russian* Italian* German* Romanian