Customer Support

FGS FAMILIA

20-09-2007 | EXPIRA LA 20-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul presupune recrutarea de membri de sindicat din firmele care au santiere de constructii in Bucuresti si in Ilfov, prin contactul zilnic cu inginerii, maistrii si muncitorii de pe aceste santiere, organizarea de sindicate municipale si judetene, proceduri de inregistrare si reprezentare a membrilor la diverse nivele (companie, sector, prefectura, etc.), negocieri. Federatia Generala a Sindicatelor FAMILIA – FGS


CERINTE

- FAMILIA (www.fgs.ro), angajeaza un Activist Sindical pentru zona Bucuresti si Ilfov, cu studii medii sau superioare.
Lucrul pe santiere de constructii in Romania si/sau Italia
- cunoastere limbii italiane ar reprezenta un avantaj

Postul presupune foarte bune abilitati de comunicare, prezenta de spirit, inclinatii sociale pronuntate, lucrul in echipa.


BENEFICII OFERITE

Salarizarea se face prin angajare cu contract individual de munca si carte de munca: salariu net de 1400,0 lei/luna la care se adauga masina, carburant in valoare de 350 lei/luna, telefon mobil - convorbiri in limita a 100 lei/luna, echipament de lucru.

Dupa recrutare candidatul selectat va primi o formare adecvata si in primul an de zile va lucra in compania presedintelui organizatiei.
Va rugam sa trimiteti CV pana la data de 15 octombrie 2007.


DESCRIEREA FIRMEI

Federatia Generala a Sindicatelor FAMILIA este o organizatie sindicala care reuneste pe baza liberului consimtamant, organizatii sindicale din unitati de constructii (constructii civile si industriale, lucrari subterane si minerit, instalatii in constructii, lucrari de montaj, mecanizare-transporturi, precum si meseriile conexe), materiale de constructii (inclusiv cimentul), ceramica fina (inclusiv portelan industrial), servicii publice (apa, canal, gaze, etc.), lemn si comert (desfacere en gros si en detail de materiale de constructii, portelan, ceramica, sticla etc.).