CTR angajeaza Responsabil Comunicare & PR

Consiliul Tineretului din Romania

24-02-2014 | EXPIRA LA 26-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

CTR angajează Responsabil Comunicare & PR care să facă parte din echipa de implementare a Campaniei ‚‚Tinerii voteaza-Tinerii conteaza’’, începând cu luna februarie 2014. Durata contractului este limitată, până la 5 luni (februarie-iunie 2014) și nu poate fi prelungită.

Principalele atribuții ale Responsabilului Comunicare & PR
 Crează strategia de comunicare și promovare a Campaniei, alături de Coordonatorul Tematic al proiectului
 Implementează strategia de comunicare, așa cum a fost agreată, și/sau propune modificări, după caz
 Dezvoltă parteneriate media, on-line și presa scrisă/TV, folosindu-și creativitatea și un buget redus pentru comunicare, respectiv urmărește îndeplinirea acestora
 Crează comunicările/mesajele Campaniei, on-line și off-line (ex: comunicate presă, conținut pagina web, conținut pagini rețele sociale, review al interviurilor etc) în mod clar, obiectiv și cu deosebită atenție întrucât proiectul este unul apolitic și non-partizan
 Actualizează permanent pagina web a proiectului, respectiv paginile/conturile rețelelor de socializare
 Crează și gestionează o bază de date cu toate canalele de promovare a proiectului
 Coordoneaza comunicarea on-line la nivel regional
 Se asigură de buna calitate a publicațiilor și materialelor promoționale în cadrul proiectului
 Rezolvă conflictele de comunicare ce pot apărea și este responsabil pentru buna imagine a proiectului, a promotorului, partenerului și finanțatorului
 Alte sarcini care îi sunt atribuite, în acord cu specificul postului ocupat


CERINTE

Profilul candidatului/ei ideal/e
 Locuiește permanent în București
 Vârsta maximă de 35 ani
 Experiență relevantă de minim 2 ani, de preferat în proiecte pe teme similare și în sectorul neguvernamental (in calitate de angajat sau voluntar)
 Foarte bune abilități de scriere a comunicărilor/mesajelor de promovare, atât în limba română cât și în limba engleză
 Bune abilități de prezentare și vorbire în public, respectiv de relaționare cu o varietate largă de actori (presă, parteneri instituționali, ONG-uri, tineri participanți etc)
 Diplomat/ă, creativ/ă, atitudine pozitivă, persoană energică, dinamică, orientat/ă spre soluții și cu o gândire constructivă
 Eficient/ă și cu o bună capacitate de a lucra sub presiunea timpului
 Receptiv/ă la feedback și cu bun spirit de echipă
 Disponibil/ă să aibă un program flexibil
 Cunoștințe de Microsoft Office, de preferat și alte programe (CorrelDraw, Photoshop)


BENEFICII OFERITE

Ce oferim
 Oportunitatea de a implementa cea mai mare campanie de stimulare a participării activă a tinerilor din 2014
 Oportunitatea de a fi conectat și de a participa – după caz – la evenimentele europene similare/pe aceeași temă
 Mediu de lucru dinamic, tânăr și profesionist
 Posibilitatea de participare la activitățile proiectului
 Salariu în funcție de experiență, maxim 1.600 RON (net) pentru o normă de 8h/zi

Pentru a aplica, te rugăm să ne transmiți următoarele documente arhivate la adresa tineriiconteaza@ctr.ro, într-un mesaj cu subiectul ‚‚Aplicație Responsabil Comunicare & PR_Prenume Nume’’:
 CV-ul în limba română, format Europass
 Scrisoare de motivație în care să detaliezi experiența a doua Campanii/proiecte în care ai avut un rol major în echipa de comunicare & PR
 Datele de contact ale unei persoane care te poate recomanda pentru activitatea profesională
 Link-uri către producții scrise care îți aparțin (ex: comunicate de presă publicate, pagini web gesionate, pagini rețele sociale etc.)

Atenție!
• Selectia candidatilor si programarea interviurilor se face pe masura ce aplicatiile sunt primite, de aceea incurajam transmiterea acestora cat mai curand posibil
• Informațiile false oferite de către candidat vor conduce automat la descalificarea acestuia. Prin transmiterea documentelor solicitate, candidații își asumă răspunderea pentru veridicitatea datelor transmise

Consiliul Tineretului din România – CTR, în parteneriat cu o serie de instituții publice și organizații neguvernamentale de nivel național și local, desfășoară în perioada ianuarie – iulie 2014 proiectul Campania Națională pentru Participarea Tinerilor ‚‚Tinerii votează – Tinerii contează’’ sau League of Young Voters Romania, finanțat prin Programul Tineret în Acțiune al Comisiei Europene, Acțiunea 4.5 .
Scopul Campaniei este de a stimula participarea activă a tinerilor la viața democratică europeană și națională, în special prin încurajarea participării acestora la alegerile pentru Parlamentul European, în calitate de cetățeni corect informați și responsabili. Descarca aici o prezentare succintă a proiectului.

Consiliul Tineretului din România - CTR este platforma de tineret recunoscută ca fiind structura membră din România în cadrul Forumului European al Tineretului.
Scopul principal al CTR este de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor tinerilor români din țară și din străinătate și pentru creșterea participării active a acestora la viaţa comunităților în care activează, precum şi de a susţine şi promova interesele comune ale membrilor săi la nivel local, regional, naţional, european şi internaţional.
Detalii complete despre organizație: www.ctr.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Consiliul Tineretului din România - CTR este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, neguvernamentală şi autonomă, constituită prin asocierea liberă a structurilor neguvernamentale de/pentru tineret interesate care îndeplinesc condiţiile prevăzute în Statut și în ROF, în conformitate cu prevederile OG nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 246/2005.

CTR reprezintă principalul partener neguvernamental pe probleme de tineret în raport cu autorităţile şi instituţiile publice centrale abilitate în domeniul politicii pentru tineret.
CTR este platforma de tineret recunoscută ca fiind structura membră din România în cadrul Forumului European al Tineretului, platformă de reprezentare a tineretului la nivel european cu sediul la Bruxelles, principalul partener de dialog al Comisiei Europene, Consiliului Europei şi al Organizației Naţiunilor Unite în elaborarea politicilor pentru tineret la nivel european şi internaţional.