croitoreasa - confectionera imbracaminte, dupa comanda

Confidential

26-04-2011 | EXPIRA LA 26-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Croitoreasa - confectionera imbracaminte, dupa comanda, cu experienta de minim 2 ani in comanda si serii mici si unicate. Experienta in elaborarea si modificarea tiparelor pentru o gama larga de produse vestimentare. Realizare tipare dupa desene si indicatii, croi dupa tipar, asamblare si finisare articol vestimentar cap-coada (surfilare, butoniere etc). Realizare produse din colectii de designer, din materiale delicate - voal de matase, dantele, etc.
(Descrierea companiei: atelier de design si productie vestimentara, serii mici si unicate)


CERINTE

Are experienta de minim 2 ani in confectionarea dupa comanda - produse cap-coada, serii mici si unicate (realizare produse din colectii de designer, din materiale delicate - voal de matase, dantele, etc.)
Cunoaste toate masinile de cusut si operatiile tip surjet, zig-zag, triploc, uberdeck, aplicare balene, realizare corsete, drapaje etc.
Are experienta cu materiale fine. Executa corect si în termenele stabilite produsele.
Acorda o atentie deosebita detaliilor si finisajelor. Candidatul ideal este interesat mereu de obtinerea unor rezultate deosebite, are o atitudine pozitiva fata de munca pe care o depune, dorinta de implicare, dezvoltare personala si profesionala.
Persoana dinamica, flexibila, deschisa la nou, cu spirit de initiativa.