Country Sales Manager Romania

HILL INTERNATIONAL HRC ROMANIA

22-06-2007 | EXPIRA LA 22-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ve¿i coordona activitatea de men¿inere ¿i dezvoltare a unor rela¿ii de afaceri de succes cu întreaga re¿ea de clien¿i ai companiei.
Ve¿i asigura o permanent¿ monitorizare a politicii competitorilor ¿i ve¿i fi implicat în definirea ¿i aplicarea unor strategii adecvate evolu¿iei pie¿ei de profil.
Ve¿i avea responsabilitatea coordon¿rii propriei echipe ¿i a re¿elei de distribu¿ie din România.
De asemenea, printre responsabilit¿¿ile dumneavoastr¿ se num¿r¿ ¿i preg¿tirea de rapoarte pentru managementul direct localizat in Austria.


CERINTE

Ave¿i abilit¿¿i de conducere ¿i sunte¿i orientat c¿tre client ¿i ob¿inerea de rezultate in vânz¿ri.
Ave¿i studii universitare în domeniul tehnic sau economic ¿i experien¿¿ într-o pozi¿ie similar¿.
Fluen¿a în limba englez¿/german¿, aspectul profesional ¿i disponibilitatea de a c¿l¿tori (carnet de conducere) reprezint¿ condi¿ii importante pentru aceast¿ pozi¿ie.
Aplicând c¿tre o pozi¿ie cu importante perspective de dezvoltare, ve¿i beneficia de un pachet salarial de nivel interna¿ional ¿i ma¿in¿ de serviciu.


BENEFICII OFERITE

Va fi discutata cu persoanele selectate.


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru, lider interna¿ional în produc¿ia ¿i comercializarea de materiale de construc¿ii, î¿i dezvolt¿ în prezent echipa din România ¿i caut¿ un profesionist cu experien¿¿ ¿i spirit antreprenorial pentru a ocupa postul de Country Sales Manager Romania.