Cosultant Vanzari Directe- Produs Bancar

DSA Group Credit Advisor

08-04-2014 | EXPIRA LA 10-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate de intermediere produse financiare. Intalniri cu clientii prospectati, de cele mai multe ori la locul acestora de munca, discutii pe marginea nevoilor financiare ale acestora si alegerea impreuna, cu aport consiliere calificata, a solutiei optime.
Activitatea se desfasoara in mare parte pe teren, la intalniri si in mai mica masura la birou (analize financiare, sedinte de vanzari, raportari etc.).


CERINTE

Persoana dinamica, ambitioasa, cu sau fara experienta vanzari/ banking, dispusa la deplasari permanente in scopul indeplinirii obiectivelor. Bun comunicator, orientare catre client, capacitate de lucru in echipa si, cel mai important, sub presiune.


BENEFICII OFERITE

Compensare atractiva formata din parte fixa si parte variabila corelata cu performanta. Pregatire, dezvoltare profesionala si personala permanenta. Mediu de lucru tanar, dinamic, proactiv. Posibilitatea de a fi asimilat de, probabil, cea mai buna forta de vanzari directe din Romania. Suport permanant pentru atingerea inaltei performante, a excelentei in vanzari.


DESCRIEREA FIRMEI

Cea mai tanara si mai dinamica companie de brokeraj financiar- bancar din Romania. Primul loc in clasamentul de profil pentru cea mai puternica ascensiune. Parteneriate cu peste 10 din cele mai importante banci din piata.