Corespondenta cu clientii, in scris, in limba GERMANA

GameGoods International srl

08-01-2008 | EXPIRA LA 07-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca membru al echipei noastre ai ca principala responsabilitate corespondarea cu clientii nostri. Mai exact trebuie sa raspunzi la intrebarile lor ce ne sunt adresate prin email sau chat, totul in limba germana.
Pentru cea mai mare parte a intrebarilor am dezvoltat deja raspunsuri standardizate. Exista insa si posibilitatea sa te confrunti cu o situatie noua, caz in care vei extinde baza noastra de date cu solutia propusa de tine. Intreaga echipa va folosi apoi modelul tau.

Operam un software propriu pe care o sa te invatam sa il folosesti. Trainingul reprezinta prima zi de munca; ai sa vezi ca programul e foarte usor de utilizat, mai ales daca esti un fan al internetului.

Iti oferim posibilitatea sa lucrezi full time (8h/zi) in doua ture, cinci zile pe saptamana (care pot include si sambata si duminica). Cele 2 ture sunt intre 08:00-16:00, 16:00-24:00 (la plecare transport asigurat).

Mediul de lucru este unul blue jeens, colectivul este tanar si dinamic majoritatea colegilor nostri fiind inca studenti. Organizam lunar iesiri cu echipa caci intre timp am devenit prieteni. Nu vrei sa vii si tu?


CERINTE

- sa ai cunostinte excelente de limba germana (pe care ideal ar fi sa le dovedesti cu un atestat)
- sa te descurci cand vine vorba de PC (office, internet, chat), cel mai bine ar fi sa ai atestat la informatica sau sa fi terminat liceu de info
- sa fii constiincios in indeplinirea sarcinilor ce ti-au fost atribuite
- sa fii sociabi, amabil si calm din fire
- dornic sa lucrezi in echipa, una tanara, la fel de sociabila si amabila ca si tine


BENEFICII OFERITE

Oferim 400 de euro net si transport la domiciliu la ora 24:00. Daca dovedesti entuziastm, implicare si istetime te promovam cu drag pe pozitia de team leader de unde iti poti manifesta abilitatile organizatorice.


DESCRIEREA FIRMEI

GAMERSUPPLIES este o firma tanara (1 an) insa plina de elan. Domeniul nostru de activitate este reprezentat de jocurile online. GAMERSUPPLIES creeaza produse si servicii pentru jocurile online de varf cum ar fi World of Warcraft, Eve online, Lord of the Rongs online, Guildwars, etc.


Suntem una din companiile cu cea mai rapida dezvoltare in acest domeniu din Europa. GameGoods este lider de piata in segmentul ei in Germania si Franta si creste rapid in restul Europei si SUA.

Ne dezvoltam puternic, de aceea cautam colaboratori motivati si dinamici care sa tine pasul cu noi.