Cora Sun Plaza isi completeaza echipa!

SC Romania Hypermarche SA

15-02-2020 | EXPIRA LA 15-02-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cora Sun Plaza cauta lucratori comerciali, casieri si vanzatori produse proaspete


CERINTE

Ajuta-ne sa avem un magazin in care produsele se regasesc la raft,in care serviciile oferite la casa de marcat sunt corecte si rapide si în care clientii sunt ajutați în alegerea produsului!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!