Cora Lujerului are nevoie de tine si in sezonul sarbatorilor!

SC Romania Hypermarche SA

18-12-2019 | EXPIRA LA 18-12-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Din dorinta de a fi prompti in servirea clientilor, Cora Lujerului suplimenteaza numarul casierilor in luna decembrie! Vei scana produsele clientilor, vei gestiona monetarul si vei oferi suport clientilor.


CERINTE

Vino sa lucrezi la Cora in luna decembrie si vei fi recompensat pe masura: tichete de masa, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, program avantajos 8h, 6h sau 4h/zi, 5 zile lucratoare+ 2 zile libere, sporuri pentru orele suplimentare, decontarea transportului in proportie de 50%.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!