Cora Alexandriei angajeaza casieri full time si part-time

SC Romania Hypermarche SA

16-02-2020 | EXPIRA LA 16-02-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa Cora Alexandriei si cautam colegi dornici sa descopere comertul alaturi de noi.


CERINTE

Ajuta-ne sa avem un magazin in care clientii sunt serviti cu amabilitate si in care serviciile oferite la casa de marcat sunt corecte si rapide!


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!