COORDONATOR ZONA

RTC GRUP

06-07-2007 | EXPIRA LA 05-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizeaz¿, coordoneaz¿, supravegheaza si sustine activitatea echipei sale de vânzare.
Particip¿ al¿turi de reprezentan¿ii de vânz¿ri la intalnirile cu clientii importanti, participa la semnarea contractelor.
Particip¿ activ la urm¿rirea ¿i derularea întregului proces de vânzare prin licita¿ii ¿i selec¿ii de ofert¿ conform procedurii de licita¿ii
Negociaza preturi, termene si conditii de plata, conditii de livrare pentru clientii strategici si licitatii, în conformitate cu politicile comerciale ale companiei.
Urm¿re¿te ca vânzarea c¿tre clien¿i s¿ se realizeze cel pu¿in cu acoperirea costurilor minime aferente tranzac¿iilor respective.
Coordoneaz¿ ¿i urm¿re¿te dezvoltarea re¿elei de clien¿i de c¿tre echipa sa, precum ¿i evolu¿ia rela¿iei cu clien¿ii strategici.
Stabile¿te periodic împreun¿ cu ¿eful direct obiective ¿i ¿inte de vânz¿ri.
Implementeaz¿ politica de vânz¿ri a companiei, se asigur¿ lunar de atingerea targetului de vânz¿ri/incasari si a obiectivelor echipei.
Coordoneaz¿ ¿i se asigura de promovarea intregii game de produse, servicii a companiei de c¿tre echipa de vânz¿ri.
Se asigura de aplicarea stricta a politicii de credite a companiei, propune proceduri de recuperare a crean¿elor: plafoane de credit comercial, deblocari clienti, urmarire recuperare debite.


CERINTE

- absolvent studii superioare (ASE prezinta avantaj)
- experienta anterioara in vanzari business to business
- permis auto categoria B
- perseverenta, initiativa, intuitie
- abilitati de coordonare activitate, subordona¿i, construire ¿i gestionare bugete
- cunostinte negociere
- cunostinte analize de eficien¿¿ economic¿, clauze contractuale


DESCRIEREA FIRMEI

Proffice in RTC Holding inseamna 16 ani de experienta si o divizie de companii specializate in distributia de birotica-papetarie si articole pentru birou intr-un concept foarte bine definit: \"all4office\".

Divizia Proffice se adreseaza atat segmentului B2B (businesst to business) cat si revanzatorilor. Divizia Proffice cuprinde 4 companii specializate, cu o activitate puternica pe piata nationala de profil:

Be Proffice, Ranco Promotional Products , Top Office Products