COORDONATOR VANZARI CREDITE DE INVESTITII IMOBILIARE - Sediul Central

ALPHA BANK ROMANIA

07-02-2008 | EXPIRA LA 08-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordonator Vanzari credite de investitii imobiliare:

- supervizarea vanzarilor de credite destinate persoanelor fizice, la nivelul Bancii, prin toate canalele de distributie : vanzare directa prin unitatile proprii ale Bancii, vanzare indirecta prin Canale Alternative

Atributii principale:


· Supervizarea directa a activitatii de vanzare prin reteaua proprie de unitati a Bancii (sucursale, agentii) ; referitor la vanzarea prin alte canale de distributie, urmareste doar distributia sumelor si are in vedere echilibrarea canalelor respective.

· Analiza vanzarilor si intocmirea de planuri de stimulare a acestora, la niveluri regionale; urmareste impreuna cu unitatile teritoriale respectarea planurilor de vanzari stabilite de comun acord.

· Organizarea de traininguri si coaching-uri pe zone regionale sau la nivelul intregii retele.

· Organizeaza vizite si intilniri periodice cu persoanele implicate in vanzare in Centrele Regionale;

· Furnizeaza feedback Coordonatorului De Produs referitor la desfasurarea procesului de vanzare in teritoriu : regionalizare, sezonalitate.


CERINTE

- minim 2-3 ani experienta in domeniul vanzarilor bancare de credite persoane fizice sau experienta de minim 5 ani in domeniul vanzarilor daca este vorba de un alt domeniu decit cel financiar bancar;

- studiile superioare economice sunt preferabile;

- atitudine proactiva, abilitati de comunicare deosebite;

- traininguri in domeniul vanzarilor;

- disponibilitate de calatorie in teritoriu;

- limba engleza scris, vorbit, citit.


DESCRIEREA FIRMEI

Parte a ALPHA BANK Group, cel mai important grup financiar privat din Grecia, ALPHA BANK ROMANIA a fost prima banca straina intrata pe piata romaneasca dupa 1989. Astazi, ALPHA BANK ROMANIA este una dintre cele mai importante institutii din sistemul bancar romanesc. ALPHA BANK ROMANIA ofera clientilor sai solutii inteligente si flexibile in scopul satisfacerii intr-o maniera prompta si individualizata a solicitarilor acestora.

Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.