Coordonator vanzari

First Cosmetics

15-04-2008 | EXPIRA LA 15-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-formarea unui cerc de clienti intre persoanele cunoscute (colege, vecine, prietene);
-colectarea de comenzi de produse First Cosmetics, pe baza catalogului;
-distribuirea produselor clientilor personali;

Persoanele interesate vor fi contactate in 24 de ore si vor primi gratuit, personal sau prin posta, pachetul de inscriere First Cosmetics, continand brosuri si materiale explicative. De asemenea, fiecare persoana care va intra in program va primi prin curierat un pachet care va contine geanta reprezentantului First Cosmetics in care vor fi testerele produselor cosmetice si catalogul de prezentare.


CERINTE

Angajam persoane serioase, dinamice, inteligente, care isi doresc obtinerea unui venit intr-un mod usor si placut. First Cosmetics ofera posibilitatea unei colaborari full-time sau part-time in functie de posibilitatile si nevoile dumneavoastra.


BENEFICII OFERITE

- venit fix lunar
- pana la 35% din valoarea comenzilor;
- livrare gratuita la domiciliu;
- puteti plasa comenzile online;
- produse cadou in fiecare luna;
- participarea la concursuri si competitii;
- aveti permanent sprijinul unui coordonator de vanzari.
- sansa de a promova rapid la coordonarea unei echipe
- bonusuri si prime in functie de realizari


DESCRIEREA FIRMEI

First Cosmetics este distribuitor exclusiv al marcii GLAMOROUS in Romania.
Numele GLAMOROUS este deja identificat, in tarile Uniunii Europene, drept o marca cosmetica accesibila si de inalta calitate. GLAMOROUS este constant reinnoita si urmareste intotdeauna ultimele tendinte ale modei, oferind in acelasi timp una dintre cele mai bogate varietati de culori de pe piata. Ea acopera nevoile oricarei femei si-i accentueaza frumusetea facand-o sa se simta proaspata, tanara si minunata in fiecare zi. Prezenta marcii in cele mai populare magazine de infrumusetare sustine identitatea marcii si dezvoltarea cerintelor de productie, pozitionand-o ca lider intre cosmeticele de fiecare zi. Cu alte cuvinte, GLAMOROUS este sinonim cu „frumusete accesibila”.