Coordonator transporturi interne

SC Woodcote Romania SRL

03-12-2007 | EXPIRA LA 02-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Urmareste si realizeaza incadrarea cheltuielilor de transport in limitele stabilite in bugetul de cheltuieli;
2. Mentine relatia cu agentii (preia comenzile de la agenti, verifica existenta marfii in stoc, transmite agentului eventualele neconcordante, optimizeaza comenzile pentru facturare si transport);
3. Mentine si dezvolta relatiile de colaborare cu firmele furnizoare de servicii de transport: negociaza tarifele de transport, transmite comenzile catre firmele transporatoare;
4. Se asigura de livrarea comenzilor.


CERINTE

Studii superioare
Experienta in transporturi interne minim 2 ani
Cunostinte de operare calculator: Word, Excel, programe de contabilitate
Cunoasterea programului de contabilitate WinMentor - avantaj
Rapiditate in luarea deciziilor
Abilitati de comunicare
Personalitate puternica


BENEFICII OFERITE

Aceasta este o oportunitate excelenta pentru persoanele ambitioase, orientate spre cariera si care doresc sa faca parte dintr-o companie mare, aflata in permanenta ascensiune. Oferim un pachet salarial competitiv, oportunitati pentru realizarea de bonusuri si beneficii suplimentare si de asemenea un potential exceptional de crestere si dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

WOODCOTE ROMANIA SRL membr¿ a grupului interna¿ional WOODCOTE, grup de firme cu o bun¿ experienta în distributia sistemelor moderne pentru constructii în toat¿ Europa Central¿ ¿i de EST ¿i-a f¿cut aparitia pe pia¿a româneasca a amenaj¿rilor interioare în August 1999.

WOODCOTE ROMANIA SRL este una din marile firme importatoare ¿i distribuitoare pentru produsele utilizabile în amenaj¿rile interioare, izola¿ii, acoperi¿uri u¿oare ¿i sisteme pentru fatade destinate locuintelor, proiectelor administrative - birouri, hoteluri, magazine.