COORDONATOR RESURSE UMANE

Business Equilibrium SRL

09-05-2007 | EXPIRA LA 08-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Supervizeaza activitatea de administrare si gestionare a dosarelor de personal.
-Asigura activitatea de salarizare si implementare a sistemului informatic integrat de salarizare.
-Asigura aplicarea de proceduri de resurse umane in conformitate cu obiectivele strategice ale companiei.
-Asigura participarea la studii de piata care indica pozitia companiei pe piata politicii managementului de resurse umane.
-Asigura realizarea procesului de recrutare prin folosirea sistemelor interne sau prin outsourcing; mentine contactul cu agentiile de recrutare.
-Administreaza sistemul de compensatii si beneficii (asigurari medicale, prime si alte beneficii la nivelul companiei).
-Administreaza sistemul de evaluare a performantei angajatilor in concordanta cu fisele de post folosind instrumente specifice interne sau prin outsourcing.
-Gestioneaza programele de dezvoltare profesionala a salariatilor identificand necesitatile de training ale salariatilor impreuna cu sefii de departamente in urma procesului de evaluare a performantei.
-Contacteaza companiile specializate urmarind desfasurarea si finalizarea programelor de training.
-Administreaza sistemul de integrare a noilor angajati.
-Monitorizeaza si analizeaza atitudinile si gradul de satisfactie ale angajatilor fata de companie.
-Furnizeaza analize si rapoarte despre activitatea de administrare a personalului si de salarizare catre Directorul General si sefii de departamente.
-Asigura suportul pentru sefii de departamente in probleme privind managementul de resurse umane.
-Administreaza sistemul de comunicare in companie referitor la politica de personal (posturi libere, colegi noi, modificari de functie, informatii de ordin general ) si sistemul de informare a angajatilor despre regulile din companie (Regulamentului de Ordine Interioara).
-Urmareste si aplica modificarile legislative in domeniul raporturilor de munca si urmareste updatarea informatiilor specifice managementului resurselor umane.


CERINTE

-experienta intre 3-5 ani in domeniul resurselor umane
-abilitati in lucrul cu PC
-limba engleza nivel avansat
-capacitate de a lucra independent.


BENEFICII OFERITE

-Salariu motivant
-Mediu de lucru profesionist
-Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Business IQ recruteaza pentru clientul sau, companie multinationala, ale carei produse ajung in tari din patru continente, fiind intalnite in cele mai bune ciocolaterii, cofetarii si hoteluri din SUA, Japonia sau Emiratele Arabe.
Totodata, compania pentru care recrutam este prim producator strain de ciocolata din Romania, avand ca principal obiectiv oferirea celor mai bune produse consumatorilor fideli.

Business IQ is specialized in providing recruitment and selection services on the Romanian market. We focus on the specifics of your industry and help you make informed decisions about the right people for your business.
We help our clients communicate, attract and select the best professionals and support our partners in the area of image building and recruitment.