COORDONATOR PRODUCTIE CATERING & PATISERIE

Confidential

11-06-2010 | EXPIRA LA 17-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planificarea productiei pe catering si patiserie;
- Urmarirea si respectarea termenelor de livrare catre clienti si catre magazinele proprii;
- Asigurarea necesarului de produse de gastronomie / patiserie in cadrul departamentului catering
- Prepara produse de gastronomie / cofetarie / patiserie in conformitate cu retetele de preparare
- Respecta fluxurile tehnologice in conformitate cu procedurile curente din departament;
- Coordonarea, supervizarea si controlarea activitatii angajatilor din subordine.


CERINTE

- Experienta si calificari in domeniu
- Studii superioare finalizate - preferabil in domeniul alimentar
- Cunoastere foarte buna a bucatariei romanesti si internationale
- Orientare catre cerintele pietei si clientului
- Abilitati organizatorice si de comunicare


BENEFICII OFERITE

Se negociaza in functie de experienta.