Coordonator Marketing si Comunicare

MaxiMall

11-12-2006 | EXPIRA LA 17-12-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza departamentul de marketing si comunicare.
- Implementeaza strategiile de marketing si comunicare luand parte activ in procesul de decizie asupra strategiei.
- Coordoneaza procesele de comunicare atat cu publicul intern al companiei(magazinele) cat si cu publicurile externe.
- Coordoneaza procesele de marketing si advertising mentinand legatura cu agentiile de publicitate.
- Participa la procesele decizionale legate de marketingul si comunicarea companiei.
- Redacteaza comunicatele de presa si in general toate tipurile de comunicare externa si interna.
- Coordoneaza conferintele de presa, evenimentele organizate de catre companie, supervizeaza toate comunicarile scrise sau verbale ale companiei, atat catre clienti cat si catre opinia publica.
- Supervizeaza activitatea de vindere a spatiilor publicitare din cadrul mall-ului si de pe site-ul web, fixand preturile de rate card, cuantificand rezultatele obtinute de clienti etc.
- Conduce toate activitatile de cercetare inreprinse atat in randul clientilor (magazine) cat si in randul clientilor persoane fizice.
- Coordoneaza si monitorizeaza aparitiile in presa (activitatea de PR, realizata intern) dar si Media Planning si Buying propuse si implementate de agentii de specialitate.
- Mentine legatura cu presa pe plan local.


CERINTE

- Persoana dinamica, organizata, ordonata, maleabila, creativa, dedicata, lucreaza bine in conditii de stres si presiune, cu foarte bune abilitati de comunicator si lider.
- Cunoaste si stapaneste limba romana la nivelul comunicarii jurnalistice si limba engleza perfect.
- Are studii postuniversitare, cu cel putin una dintre specializarile: Comunicare, PR, Marketing, Management. MBA constituie un avantaj.
- Are minim 5 ani experienta in activitatea de PR si comunicare, dupa cum si in marketing de preferat in sectorul de retail sau FMCG. Se pune un mare accent pe capacitatea coordonarii departamentului si a tuturor activitatilor de comunicare.
- Are minim 2 ani experienta pe un post de conducere cu responsabilitati similare pozitiei deschise de MaxiMall, de preferat in sectorul de retail.
- Cunostinte de operare computer: Pachetul Microsoft, (Word, Excel, Power Point), navigare pe internet, alte aplicatii necesare in activitatea cotidiana.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru eficienta.


DESCRIEREA FIRMEI

Hanson Marketing recruteaza pentru MaxiMall, un nou centru comercial care va gazdui magazine, food court si standuri pe o suprafata de 16.000 mp ¿ 2 niveluri. MaxiMall isi propune sa fie o alternativa completa si mai accesibila pentru toti iesenii.
Hanson Marketing isi propune sa devina alternativa numarul 1 atunci cand vine vorba de creatie pentru web si consultanta in marketing online.