Coordonator Managementul Calitatii

SC ZAREA SA

16-11-2007 | EXPIRA LA 16-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza activitatea de aliniere si de conformitate a activitatii desfasurate la nivelul intregii companii cu prevederile si reglementarile specifice sistemului HACCP
- Asigura coordonarea, controlul si asistenta metodologica pentru persoanele implicate in elaborarea procedurilor, instructiunilor si celorlalte documente stabilite prin sistemul de management al calitatii
- Raspunde direct de stabilirea si aplicarea sistemului de inregistrari ale calitatii la nivelul companiei
- Implementeaza si gestioneaza procedurile de actiune preventiva si actiune corectiva
- Coordoneaza programele de training pe parte de managementul calitatii - siguranta alimentelor; evalueaza prin audit intern eficacitatea acestora
- Intocmeste si coordoneaza elaborarea si inregistrarea, evidenta si actualizarea documentelor de managementul calitatii
- Este responsabil de verificarea produselor aprovizionate prin activitati specifice managementului calitatii, asigurand respectarea procedurilor specifice
- Coordoneaza activitatea de analiza si avizare a procedurilor referitoare la identificarea, manipularea, depozitarea, ambalarea, pastrarea si livrarea produselor
- Se asigura, prin auditurile efectuate, ca in operatiunile de control nu sunt utilizate decat echipamente de masurare si monitorizare inregistrate, verificate si etalonate
- Executa si raspunde de aplicarea corecta a tehnicilor statistice in cadrul analizelor SMIC - SA.


CERINTE

- Absolvent studii superioare, specializare industrie alimentara
- Experienta de minim 2 ani in cadrul unei companii cu operatiuni de productie in domeniul FMCG
- Experienta de minim 2 ani, certificare si solide cunostinte in sisteme de management al calitatii
- Initiativa
- Leadership, abilitati interpersonale, persuasiune
- Capacitate de analiza, decizie si rezolvare de probleme


DESCRIEREA FIRMEI

Company member of Schloss Wachenheim Group, Germany.
The leading world-wide company on sparkling wines production.