Controlor financiar

GTS Telecom

15-10-2007 | EXPIRA LA 14-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigura o buna inregistrare a datelor in conformitate cu regulile fiscale si ale companiei. Sa asigure analiza corespunzatoare a inregistrarilor contabile, bazata pe regulile contabile si pe principiile GAAP si IFRS.
-Asigura pregatirea raportului anual si lunar catre conducerea firmei si catre actionari.
-Asigura toate operatiile privind taxele si rapoartele oficiale
-Pregateste documentele si informatiile necesare in audit.


CERINTE

Experienta: minim 2 ani intr-o pozitie similara
Pregatire superioara de specialitate
Cunostinte:
-Excelenta cunoastere in GAAP si IFRS
-Cunoasterea sistemului contabil Romanesc
-Cunostinte Microsoft Office si Microsoft Access
REPREZINTA AVANTAJ:
-Cunoasterea sistemului Scala
Abilitati:
- comunicare deschisa
- orientare catre client
- dinamism, spirit de initiativa
- limba engleza (scris, citit, vorbit)


DESCRIEREA FIRMEI

GTS Telecom este parte a grupului GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ la nivel regional de servicii de comunica¿ii de date, telefonie ¿i hosting pentru pia¿a business, cu opera¿iuni în Cehia, Polonia, România, Slovacia ¿i Ungaria. Prin parteneriate locale grupul furnizeaz¿ servicii de telecomunica¿ii în Bulgaria, Croa¿ia, Letonia, Serbia, Slovenia ¿i Ucraina. La edi¿ia a 5-a a Congresului European de Telecomunica¿ii desf¿¿urat în Amsterdam în noiembrie 2005, GTS Central Europe a primit distinc¿ia “Best Central and Eastern European Wholesale Provider”.

Pozi¿ionat¿ ca Business Accelerator (TM) ¿i certificat¿ ISO 9001, compania furnizeaz¿ cele mai stabile servicii de comunica¿ii din România pe care le gestioneaz¿ pân¿ la interfa¿a de conectare a clien¿ilor (end-to-end). Nivelul de stabilitate mediu cumulat la nivelul primelor 9 luni ale 2006 pentru solu¿iile instalate clien¿ilor a fost de 99,85%, dup¿ ce în 2005 a fost 99,87% iar în 2004 99,8%. Gama de servicii GTS Telecom cuprinde solu¿ii de transport, comunica¿ii de date TCP /IP, X.25 ¿i Frame Relay, servicii Internet, hosting ¿i solu¿ii de telefonie.