Controlor Financiar

SISTEC

30-09-2014 | EXPIRA LA 30-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Nivel: Specialist - middle
Controlorul financiar asigura suportul financiar, analitic si operational managementului companiei. Acesta pozitie lucreaza cu structura de top si middle management din cadrul companiei pentru a dezvolta proiecte de imbunatatire a proceselor financiare si de reducere a costurilor.

Responsabilitati:
- Urmarireste, dezvolta si implementeaza la nivel de companie a procedurilor si proceselor pe linie de control financiar;
- Identifica situatiile care pot impacta profitabilitatea companiei si pot genera riscuri;
- Urmareste si analizeaza rentabilitatea centrelor de cost si profit;
- Monitorizeaza si verifica legalitatea si regularitatea operatiunilor efectuate de catre angajatii societatii,
- Analizeaza procesele de management financiar derulate in interiorul societatii si intocmeste propuneri de optimizare,
- Reconciliază rapoartele financiare cu cele ale altor departamente şi furnizează analize şi feedback către departamente;
- Elaborează analize pentru a înţelege costurile, variaţiile acestora faţă de forecast şi pentru a identifica măsuri de reducere a costurilor;
- Asigura suport si consilere departamentului de contabilitate, si asigura conformitatea cu legislatia in vigoare (national si international)
- Elaboreaza rapoarte, analize, auditand activitatea curenta si propunand solutii de imbunatatire a productivitatii si eficientei companiei.


CERINTE

- Cel putin 3 ani experienta profesionala in analiza financiara/control financiar
- Abilitatea de a analiza datele pentru a detecta neconformitatile si inexactitatile
- Capacitate de organizare a propriei activitati si de a lucra cu termene impuse
- abilitati de comunicare concisa si clara, eficienta
- Limba engleza – nivel mediu;
- Cunostinte solide de operare PC (Word, Excel, Outlook, Power Point);


DESCRIEREA FIRMEI

Integrator IT cu o experienta de 19 ani pe piata romaneasca, Sistec reuneste o echipa de peste 200 de specialisti, cu experienta de business si IT, oferind un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri:
- Software: implementare solutii software de tip ERP / CRM / DMS, dezvoltare solutii web / software customizate
- Hardware: solutii de interconectare, solutii centralizate si locale de procesare si stocare a datelor, solutii de securitate si management al cladirilor;
- Servicii: suport IT, service si intretinere IT si tehnnica de birou, consultanta pentru organizarea fluxurilor de business.

Ne măsurăm munca prin valoarea adusă clientilor, si aceasta pentru că putem reusi doar prin succesul partenerilor nostri. Experienta de business, competentele si certificarile membrilor echipei ofera suportul pentru servicii de calitate la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii.