CONTROLOR CALITATE

Human Rent Romania S.R.L.

24-01-2009 | EXPIRA LA 30-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru unul dintre clientii nostri, companie multinationala cu peste 5000 de angajati, prezenta in Europa Centrala si de Est, care ofera clientilor sai solutii personalizate de logistica - depozitare, ambalare si transport - recrutam: CONTROLOR CALITATE.

Responsabilitati:
* controlul calitativ si cantitativ al produselor la receptia si expedierea comenzilor
* receptia bunurilor
* pregatirea si expedierea comenzilor


CERINTE

* minim 12 clase
* cunostinte operare PC
* experienta in domeniu constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

* salariu fix + bonusuri + tichete de masa
* zona Militari
* posibilitate de dezvoltare

Pentru programari directe la interviu, contactati-ne la tel: 0728.063.418, tel/fax: 021.310.4800, luni-vineri 10.00-17.00 sau prin e-mail la cv@humanrent.ro (specificand in subiectul mesajului postul pentru care aplicati).


DESCRIEREA FIRMEI

HUMAN RENT ROMANIA S.R.L face parte din grupul multinational Human Rent cu sedii in Ungaria, Cehia, Slovacia si respectiv Romania. Are un numar de peste 6000 de angajati avand un rol dominant pe piata fortei de munca din Europa Centrala in domeniul recrutarii, plasarii fortei de munca temporara si permanenta.
Human Rent are o gama de servicii cat mai ample in domeniul resurselor umane. Sunt elaborate sisteme de module din care viitorii nostri parteneri pot sa-si aleaga solutia ideala:
- Consultanta si management in domeniul resurselor umane;
- Leasing forta de munca;
- Intermediere forta de munca;
- Organizarea cursurilor de limbi straine;
- Training de personal
Dezvoltarea sa dinamica si succesul ei se datoreaza in primul rand faptului ca necesitatile partenerilor de afaceri sunt satisfacute intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod profesionist.