Controlling Officer - Reconciliation Department

Bancpost SA

21-01-2013 | EXPIRA LA 20-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Assess the risk for each account in order to establish their reconciliation and control period;
- Reconciles the debtors, creditors and transit accounts as well as the accounts with amounts in the process of being clarified;
- Reconciles the accounts with unusual balances and monitor in order to solve them;
- Establishes the balance composition for each account and
- Regularly prepare the reports required by the group control;
- Regularly presents to its direct manager the conclusions derived from the account reconciliation action and proposes measures with a view to limiting related risks and to implementing / updating necessary internal controls.


CERINTE

Economic University Degree
- Knowledge of banking operations and banking accounting - more than 2 years
- Experience working ERP and Microsoft Office (Excel, Access, Word, Visio, Power point)
- English language - written and spoken
- Responsible person, meticulous with initiative, able to work under stress and meet deadlines
- Thinking and analytical capacity of synthesis
- Ability to meet and work with information systems
- Opportunity for written references


DESCRIEREA FIRMEI

Bancpost este astazi una dintre cele mai importante banci din Romania. Avem o echipa puternica de specialisti, dispunem de o retea teritoriala extinsa si oferim o gama larga de produse si servicii special concepute sa satisfaca cele mai exigente dorinte ale clientilor corporativi, de retail si ale persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din România. Ne place si adesea reusim sa fim cu un pas inaintea celorlalti, sa aducem pe piata produse noi si competitive, intotdeauna orientate spre Client. Deoarece Clientul este cea mai importanta persoana din banca. Dorim ca toti clientii nostri sa fie tratati într-o maniera personalizata de catre profesionisti de valoare care sa ofere servicii excelente, produse de înalta calitate si promptitudine în acordarea de consultanta. Ne respectam partenerii de afaceri, incercam sa cream mediul de lucru ideal si conditiile prielnice pentru parteneriate “win-win” de lunga durata. Ca urmare a intensei restructurari din ultimii doi ani, care a reproiectat activitatile sale de baza, Bancpost este astazi pregatita sa fie banca de prima optiune pentru clientii din Romania. Facem aceasta promisiune clientilor nostri: alegerea Dumneavoastra de a colabora cu Bancpost va fi rasplatita printr-o experienta placuta si profitabila.