Controlling Manager

Confidential

27-11-2005 | EXPIRA LA 30-11-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigurarea unui sistem de controlling integrat al activitatii in toate domeniile semnificative, contribuind pe de o parte la transparentizarea activitatii si pe de alta parte la implementarea strategiilor financiare si de management la nivelul grupului/companiilor.

Modelarea financiara a obiectivelor strategice, contientizarea si raportarea la viziune si profile definite, setarea centrelor de activitate, a modelelor de calculatie pentru domenii de activitate, crearea unui sistem de proceduri in activitatea de controlling.

Modeleaza financiar activitatea in functie de profilul de business stabilit de management.

Planificarea financiara, evaluarea activitatii realizate, analiza abaterilor si cuantificarea financiara a masurilor corective pe urmatoarele coordonate:
- profitabilitate;
- bugete;
- investitii;
- calculatia costurilor.

Implementarea unui sistem de rapoarte de controlling, pe toate coordonatele de monitorizare.

Cooperarea cu intreaga echipa de management in vedera asigurarii conformitatii cu standardele si procedurile de lucru (financiare, de management) si in vederea analizei abaterilor inregistrate.

Coordonarea customizarii sistemului integrat ERP, procedurarea modului de inregistrare pe centre de activitate si coordonate de raportare.


CERINTE

Studii superioare de profil (financiar, contabile, informatica de afaceri) cu experienta relevanta in activitatea de controlling (multifunctionale, activitati complexe).

Puternica orientare spre intelegerea afacerii (management organizational, strategii).

Cunostinte aprofundate in domeniul financiar si al sistemelor ERP.