Content writer

Technomaster

09-01-2017 | EXPIRA LA 11-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noi cautam un coleg/a pentru departamentul de IT, format din oameni tineri, dinamici, sociabili, gata sa ofere o mana de ajutor cand este nevoie.

Nu cautam oameni cu experienta, astfel ca este usor sa te incadrezi in cerintele noastre. Suntem in cautare de tineri entuziasti, sociabili, creativi, responsabili, dornici sa invete lucruri noi atat din punct de vedere profesional, cat si personal.


CERINTE

Un prim pas pe care trebuie sa il indeplinesti este absolvirea sau urmarea cursurilor unei facultati de marketing, comunicare, litere, jurnalism sau publicitate. De asemenea:

Stii sa utilizezi fara probleme pachetul Office (Word, Excel)?
Esti familiarizat cu notiunea de SEO? Stii ce implica utilizarea de keyword-uri, hyperlink-uri si elemente de navigare in descrieri de produse sau articole?
Stii sa administrezi conturi de Facebook, Twitter, Google+, Pinterest? (sa fim seriosi…cine nu stie sa faca acest lucru in zilele noastre?)
Stii sa te documentezi cu privire la anumite concepte cu care nu esti familiarizat?
Poti sa respecti deadline-uri?

Daca raspunsul predominant la intrebarile formulate mai sus este „DA”, atunci te asteptam ca sa ne cunoastem mai bine!


BENEFICII OFERITE

Noi iti oferim urmatoarele beneficii:

O atmosfera de lucru dinamica si placuta! Viitorii colegi sunt la fel ca tine, tineri, deschisi si dornici sa cunoasca persoane noi!
Un salariu atractiv, in functie de abilitatile si competentele pe care le detii (mai multe discutam la interviu)!
Posibilitatea de dezvoltare a anumitor abilitati si dobandirea de competente noi!
Si cel mai important, un sef intelegator care pune pe primul loc respectul fata de angajat si sustinerea neconditionata!


DESCRIEREA FIRMEI

TechnoMaster este o firma care doreste sa investeasca in perfectionarea profesionala, tehnologii avansate si echipamente de ultima ora, in interesul si beneficiul clientilor sai. Punem la dispozitie servicii eficiente, de calitate certificata, sustinute prin solutii inovatoare, integritate si profesionalism recunoscut.
Modernizarea reprezinta viitorul motiv pentru care firma noastra pune la dispozitie o gama vasta de produse adaptata la cerintele prezentului, sustinuta de know-how-ul tehnic si comercial al echipei, profesionalism si disponibilitate. Rolul TechnoMaster este acela sa solutioneze orice cerere, exigenta sau aplicatie tehnica.