CONTENT ADMINSTRATOR@RELATII.ELE.RO

VODANET MEDIA

16-01-2008 | EXPIRA LA 15-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa Ele.ro - cel mai trendy portal adresat femeii moderne - este in cautarea unui/unei nou/noi coleg/colege care sa ocupe pozitia de Content Adminstrator la sectiunea "Relatii".

Te cautam pentru a aduce plus valoare, calitate si dinamism unei echipe de tineri dedicati, reuniti sub umbrela Ele.ro. Vrem sa te aducem in mijlocul nostru pentru a ne ajuta sa oferim utilizatorilor nostri continut de calitate si cele mai interesante si utile servicii online.

Redactarea de articole, realizarea si trimiterea newsletterelor si moderarea discutiilor de pe forum vor fi principalele tale resposabilitati. Asteptam sa ai simtul umorului, sa ai abilitatea de a intretine conversatii si de a fi empatic cu ambele sexe.

Iti oferim posibilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic, creativ si proactiv. Alaturi de noi vei avea sansa de a te dezvolta in domeniul Internet si de a-ti imbunatati abilitatile de comunicare si organizare. Alte elemente motivationale sunt salariul atractiv si mediul de lucru placut, alaturi de o echipa tanara si entuziasta.


CERINTE

Cautam o persoana extrem de motivata sa inceapa o cariera in domeniul Internet.

Atentia, usurinta in exprimare si stapanirea excelenta a gramaticii limbii romane sunt calitati pe care noul nostru coleg trebuie sa le posede. Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel avansat este absolut necesara.


BENEFICII OFERITE

Daca esti o persoana energica, dornica de a invata lucruri noi, care adora provocarea si isi doreste sa se dezvolte intr-un mod original si lipsit de constrangerile unui job traditional, atunci te asteptam in mijlocul echipei Vodanet.

Poti aplica direct la jobs@vodanet.ro mentionanad in subiectul mailului: Content Administrator@ele.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor în Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a învata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, în care specialistii sunt în formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atât cât este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.

Pentru mai multe informatii acceseaza:
http://www.vodanet.ro/
http://www.ele.ro