CONTABILA experienta minim 2 ani

FARMASAN

25-03-2007 | EXPIRA LA 31-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul oferit este cel de contabil in cadrul unui grup de firme, in care departamentul financiar-contabil este solicitat pe domenii de activitate diverse (cresterea si comercializarea animalelor vii, comert, productie material lemnos, comercializare produse farmaceutice de uz veterinar etc).
Pentru acest post cautam o persoana cu experienta, care sa lucreze documente primare, medii, financiar ¿ bancare, analize pe balanta si sinteze financiare.
Se lucreaza inclusiv in zilele de sambata.


CERINTE

Angajam pentru departamentul Contabilitate persoane cu experienta in operarea pe calculator a tuturor documentelor contabile, precum si in contabilitatea de gestiune, cu disponibilitate de a opera in softurile existente in societate.
Cautam persoane serioase, muncitoare, dornice de a acumula experienta si de a promova, dedicate muncii.


BENEFICII OFERITE

Oferim posibilitatea promovarii in cadrul grupului de firme si conditii de salarizare exceptionale, in functie atat de cantitatea, cat si -in principal- de calitatea muncii


DESCRIEREA FIRMEI

Grup de societati cu un vast domeniu de activitate (productie/comert masa lemnoasa, comert cu cereale, produse farmaceutice de uz veterinar, carne de porc si pasare etc)