CONTABIL SENIOR

FILDAS TRADING

16-06-2008 | EXPIRA LA 22-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Stabileste impreuna cu contabilul sef proceduri de lucru specifice ;
- Supravegheaza circuitul documentelor financiar-contabile;
- Asigura intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare, bilanturilor semestriale si anuale, precum si a situatiilor lunare privind principalii indicatori economico-financiari;
- Controleaza efectuarea inventarierii bunurilor materiale, conform prevederilor legale;
- Monitorizeaza indeplinirea la termen a obligatiilor companiei fata de bugetul statului si terti in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare;
- Intocmeste rapoarte cu privire la rezultatele financiar-contabile precum si alte rapoarte cerute de catre management;
- Mentine relatia cu auditorii interni si externi;
- Realizeaza diverse inregistrari contabile la sfarsit de luna ce tin de consolidarerea rezultatelor (dividende, taxe, sau alte inregistrari speciale).


CERINTE

Experienta relevanta intr-un post cu responsabilitati similare;
Cunostinte solide de contabilitate,legislatie financiar-contabila si fiscala;
Studii superioare economice;
Cunodtinte in domeniul standardelor contabile (IFRS/IAS).
Abilitati de lucru cu termene limita;


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991, compania Fildas Trading, se mentine inca de la aparitia pe piata in topul firmelor de profil din Romania. Reuseste sa surprinda de fiecare data prin cea mai spectaculoasa rata de crestere anuala, ajungand lider in topul firmelor specializate in importul si distributia de medicamente si produse cosmetice din Romania.

Performanta este dusa mai departe prin intermediul echipei de profesionisti ai firmei, firma dispunand de filiale in toate zonele tarii. 14 filiale si peste 60 de reprezentanti de vanzari, alaturi de 11 reprezentanti medicali, asigura disponibilitatea 100% la solicitarile celor peste 3000 de clienti, din care se numara farmacii, spitale, organizatii guvernamentale, institutii.

Alcatuirea unei echipe bazata pe profesionalism, incredere dar si experienta, precum si punerea la dispozitie a celor mai eficiente dotari, precum flota auto de peste 250 de masini, reteaua de comunicatii mobile avansata, unitatea proprie de antrepozit vamal, reprezinta pentru Fildas cheia succesului.

Pentru mai multe detalii referitoare la specificul si evolutia Companiei, va rugam sa vizitati www.fildas.com